2019 Minekop Sezonu Açıldı

ferhat920

Aktif Üye
Tepki
149
Ödül
53
Merhaba,
Uzunca zamandır beklediğim minekoplar nihayet Güney Marmara sahillerine gelmeye başladı.
Kurban Bayramı tatilinde sülünes kullandığım avlarımda oldukça keyif aldım.
İki ay boyunca devam edeceğini umduğum minekop sezonunda bakalım en iyi trofem kaç kilo gelecek? Hedefim 7-8 kiloluk bir trofe ve bunun için tavsiyelerinizi beklerim.

Ekipman olarak 4,20 surf kamışlar ve 8 binlik surf makineler kullanıyorum, zorlu hava koşulları olduğundan 150 gr piramit kurşun ve iki köstekli 1/0 büyüklüğünde iğne bağlı olan pater noster takım kullanıyorum.
EUVY5550.JPG

AMQM6379.JPG

CHXU8015.JPG

Maşallah. Güzel av.
Sarozda ancak 1,5 2 kiloluklarına denk gelebildim.
İnşallah gönlünüzdeki trofeye denk gelebilirsiniz.
Özellikle sormak istiyorum. Balıkları gündüzmü aldınız. Yoksa gecemi.
Teşekkürler,
Gündüz avına ait balıklar, ama geçen yıl en verimli avları gece yapmıştım.

Maşallah hocam tebrikler. Hayallerinizdeki trofeye en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle 👍 Biz İstanbulluların hali ne olacak böyle sürekli hayran hayran rapor okuyoruz 😀 😀

tebrikler hocam bu balığı çok severim ben. beni çeken bir şey var bu balıkta bir kere avladım fakat ondan sonra denk gelemedik.Avlarınız daim olsun.

Tebrikler diyeceğim ama av günlük limitleri aşmış görünüyor Ferhat.
Avlarımızda sirkülere ve limitlere uymalıyoz.

Limit günlük 5 kilo diye hatırlıyorum. Limite yakın sayılır aslında Şeref abi. Zaten minekop çok ağır gelmiyor cüssesine oranla, mesela iri olan 1.940 gram geldi. Her ne olursa olsun kim olursa olsun limitler konusunda hepimiz hassas olmalıyız, haklısın bu avda biraz limiti aştım, kendimce bir diyet ödemem lazım..

Back