Balıkoltası
Daimi Üye
Evet bu oynama olayı da mevcut. Ancak orada sıkıntı olacağını sanmam. İki metal birbirini aşındırmasın diye pul ve burç koymuşlar.101794 dosyayı görüntüle
Bu problem de yaygınmış Birol abi.. İşaretli yer komple oynuyor..
Evet bu oynama olayı da mevcut. Ancak orada sıkıntı olacağını sanmam. İki metal birbirini aşındırmasın diye pul ve burç koymuşlar.101794 dosyayı görüntüle
Bu problem de yaygınmış Birol abi.. İşaretli yer komple oynuyor..
Rulmanları nereden temin ediyorsunuz?2015 Biomaster kullaniyorum sarı yüksük halen sorun yok sadece ses gelme sorunu nedeniyle Alman mali rulman takarak devam ediyorum.Rulman yağ gibi akiyor yedeğini de aldim 🙂
Rulmanları nereden temin ediyorsunuz?
Reis eski modelle kıyaslarmısın çekişi falan nasıldırBaşka problem göremedim. 4 aylık kullanımda yüzük rulmanları temizdi. Contalı yalıtımı iyi yapmışlar.
2019 da dönüş daha pürüzsüz. Ancak su geçirmez contalardan ötürü eskinin çekiş %10 kadar daha yüksek gibi duruyor. Dikkate değer bir fark yok.Reis eski modelle kıyaslarmısın çekişi falan nasıldır
İstanbul'da ikamet etmiyorum Suat Bey. Hatta İstanbul diyince tüylerim diken diken oluyor 🙂. Bir ara Akar Rulman ile iletişime geçtim, konuyla ilgilenen arkadaşın türkçesinden birşey anlamadığım için teşekkür edip kapattım.Cihan Bey, Dudullu'da ithalatçı bir firmadan rica ettim 2 tane aldim normalinde vermiyorlarmis. Oto sanayi sitelerinde ki ve İmes San.Sitesinde ki rulmancilardan da temin edebilirsiniz.
Bizde ordan alırıyoruz rulmanları.İstanbul'da ikamet etmiyorum Suat Bey. Hatta İstanbul diyince tüylerim diken diken oluyor 🙂. Bir ara Akar Rulman ile iletişime geçtim, konuyla ilgilenen arkadaşın türkçesinden birşey anlamadığım için teşekkür edip kapattım.
Mümkünse sizinle özel olarak iletişime geçebilir miyim? Çok dertliyim bu konuda🙂Bizde ordan alırıyoruz rulmanları.
Mümkünse sizinle özel olarak iletişime geçebilir miyim? Çok dertliyim bu konuda🙂
ben genellikle mail leşerek hallediyorum eft sonrası kargo yapıyorlar.Hiç sorun yaşamadımİstanbul'da ikamet etmiyorum Suat Bey. Hatta İstanbul diyince tüylerim diken diken oluyor 🙂. Bir ara Akar Rulman ile iletişime geçtim, konuyla ilgilenen arkadaşın türkçesinden birşey anlamadığım için teşekkür edip kapattım.