Hem forumda hem av için gittiğimiz meralarda edindiğimiz dostlukların, tutulan balıkların keyfinin, boş döndüğümüz avlarda edindiğimiz tecrübelerin yanımıza kar kaldığı koca bir yılın daha sonuna geldik. Karadeniz ve İstanbul için kısır bir sezon geçsede bilinçlenme açısından önemli bir yıl olduğu düşüncesindeyim..
Yeni yılın tüm hobidaşlara bereket ve keyif dolu avlar getirmesini dilerim.
Sizin için 2019 yılını ifade eden en güzel av fotoğraflarını paylaşıma açmak istiyorum..
Av yaparken sabah gündoğumunun tarif edilmez keyfi ve huzurunu yaşarken o anı ölümsüzleştirmek için çekmiştim.
Bu sene LRF yöntemi kullanarak yakaladığım. Ve benim için ilk olan Sivriburun Karagöz. Mücadelesi ve beklenmedik anda verdiği mücadele ile unutulmazlar arasında.
Yeni yılın tüm hobidaşlara bereket ve keyif dolu avlar getirmesini dilerim.
Sizin için 2019 yılını ifade eden en güzel av fotoğraflarını paylaşıma açmak istiyorum..
Av yaparken sabah gündoğumunun tarif edilmez keyfi ve huzurunu yaşarken o anı ölümsüzleştirmek için çekmiştim.
Bu sene LRF yöntemi kullanarak yakaladığım. Ve benim için ilk olan Sivriburun Karagöz. Mücadelesi ve beklenmedik anda verdiği mücadele ile unutulmazlar arasında.