BaşMinekolos
Daimi Üye
kepçe gitti 🙂)) yolda yeni sahibine koşuyorAbi madem su üstü sahte arayışındasın sana şöyle bir su üstü set vereyim sende bana kepçeyi ver 🙂)
bi su üstü alacaz şart oldu
kepçe gitti 🙂)) yolda yeni sahibine koşuyorAbi madem su üstü sahte arayışındasın sana şöyle bir su üstü set vereyim sende bana kepçeyi ver 🙂)
Gitti güzelim kepçecik 😀 Bu seti face'e 375TL olarak koydum sen almayı düşünürsen sana 300'e yollarım abi bilgin olsun 🙂kepçe gitti 🙂)) yolda yeni sahibine koşuyor
bi su üstü alacaz şart oldu
Tebrikler Murat abi bir buluşamadık seninle. sana birşey söyleyim 22.08.2020 Cumartesi günü seninle görüştüğümüz yerde 5 Kg üzeri bir kaya levreği kaçırdım haberin olsun çok uğraştık ama alamadık takımlar inceydi birazSıcaktan kaçmak için rüzgarı bol meraya atışın sıkıntılı olacağını bile bile gittim
Beraber gittiğimiz yeni spinci arkadaşa wtd nin inceliklerini gösterirken bu minnak yapıştı![]()
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tebrikler Murat abi bir buluşamadık seninle. sana birşey söyleyim 22.08.2020 Cumartesi günü seninle görüştüğümüz yerde 5 Kg üzeri bir kaya levreği kaçırdım haberin olsun çok uğraştık ama alamadık takımlar inceydi biraz
kardeş ben bitane alıp üzerinde bol bol çalışayım baktım ki iş yapıyor sonra çeşitlere girerim 🙂Gitti güzelim kepçecik 😀 Bu seti face'e 375TL olarak koydum sen almayı düşünürsen sana 300'e yollarım abi bilgin olsun 🙂
Sabah Suyu Olta Atış Saati : 05:10Çok teşekkürler
Hangi yeme vurdu
Sabah Suyu Olta Atış Saati : 05:10
Kaya Levreği vuruş saati : 06:14
Kaya Levreği Kaçış Saati : 06:22
Sahte : Cobra 03
Rüyalarıma giriyor tüm dataları beynimde 😀
Yok abi Kaya Levreği zaten kayalığa yakın aldım vuruşu sonra hayvan önümden hızla kalama alarak geçip açığa derine indi ondan eminim zaten balığın cinsine ve kilosuna gözlerimle gördüm 😀Eşkina mı