2020 Spin Tavsiyeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tarık
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tarık

Yeni Üye
Tepki
5
Ödül
5
Merhaba hobidaşlar,
Spine yeni merak sardım. Başlangıç seviyesinde 300tl ye kadar bir kamış ve makina önerisi alabilir miyim? Okuma g force kamış diyen çok okudum. Fakat altına nasıl makina koyabilirim. Yada sizin 300 tl paranız olsa ne alırsınız? Şimdiden teşekkür ederim

Bende arastiriyorum ama okumanin yuz karası diyorlar g-force icin, benimde kafam cok karisiyor butce olarak uygun gorunsede sinifinin altinda bir kamis, 3000-4000 makine ile daiwa ninja yada Savange Gear MMP 2 kombini yapmayi dusunuyorum kendi adima

Madem hesaplı bir şeyler arıyorsun Albastar'ın Dinamica veya Dropking'lerine bakabilirsin, ben Dropking'i hem yedek, hem misafir kamışı olarak aldım ama gayet güzel bir ürünmüş, bir süredir sadece onun ile çıkıyorum diyebilirim, başlangıç için fazlası ile yeter. Yalnız dropkin biraz light spin'e giriyor ucu oldukça yumuşak aksiyonlu.

Bu arada elimde bir adet okuma geforce'da var gerçekten de spin kamışı gibi değil, benimki 270 cm 20-60gr, sadece ağır sahteleri ve kaşıkları atma amacı ile aldım. öyle hassasiyet aksiyon hak getire ama bahsettiğim gibi amacına uygun kullanırsanız o dahi işe yarıyor.

Son düzenleme:
şimdi 300 tl harcadık diyelim 15 gün sonra
deki 3 kere balığa çıksak sonra keşke şu olsuydı
dermiyiz dersek krom halgalı 2 foxyonlu olmalı

Merhaba hobidaşlar,
Spine yeni merak sardım. Başlangıç seviyesinde 300tl ye kadar bir kamış ve makina önerisi alabilir miyim? Okuma g force kamış diyen çok okudum. Fakat altına nasıl makina koyabilirim. Yada sizin 300 tl paranız olsa ne alırsınız? Şimdiden teşekkür ederim

Okumanın gforce kamışını kullanıyorum ben de. Oldukça memnunum. Başlangıç seviyesi olarak iş görüyor. Makine olarak da shimano ax 2500 taktım. Başlangıç olarak ikisini de tavsiye ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back