2021 Exsence 3000 MHG Ön İnceleme

ErdalYildiz

Daimi Üye
Tepki
2,983
Ödül
113
Shimanonun Levrek için amiral gemisi olan Exsence in yeni modeli Mayıs ayında Japonya da satışa sunuldu. Bizde 1 adet edindik.
Shimano nun 2021 de çıkardığı yeni exsence makine bir önce ki seriye göre hafifletilmiş. 180 Gr. Ci4 kullanılmış.
Boya bir tık daha iyi.
Yeni Shimanolarda olduğu gibi uzun misina yatağı kullanılmış.Long stroke spool.
Beş ay üzerine makineyi denemek amaçlı yarım saat av yaptım.
İlk izlenim olarak daha önce ki kasaya göre daha pürüzsüz hissettirdi.
Görünüm ve kullanım olarak hoşuma gitti.
Tabi ki yük altında vereceği hissiyatı da önemli.
Balık yakaladığımiz zaman ona göre karar vermek ve yorum yapmak gerekir.
Özellikleri
Devir 6.0.1
Ağırlık 180 Gr
Sarım 89 cm
Kol uzunluğu 55 mm
Drag 9 kg
Bilya 11+1
Misina kapasitesi PE olarak
1 PE 220 MT
1.2 PE 150 MT

495bb6b5dfb605e08a04e6035f7f44a2.jpg
1150837eb4f31b97d44ba0444793e695.jpg

Venus Z40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Erdal hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Sürücü dişliyle ana mili bağlayan U bağlantının yataklama miline bağlantı noktasındaki polimer kovanı değiştiyse sorun yok. Kafa boşluğunu kontrol edip not al .. Drag açacak mücadelelerden sonra tekrar kontrol et ve kıyasla. Benim tavsiyem minimum drag seviyesinde kullanman !

Erdal hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Sürücü dişliyle ana mili bağlayan U bağlantının yataklama miline bağlantı noktasındaki polimer kovanı değiştiyse sorun yok. Kafa boşluğunu kontrol edip not al .. Drag açacak mücadelelerden sonra tekrar kontrol et ve kıyasla. Benim tavsiyem minimum drag seviyesinde kullanman !
Teşekkürler Abi.

Cok guzel makina, gule gule kullanin.. boyasi cok cabuk dokulcekmis gibi duruyor? Gercekten oyle mi? Yoksa bu yenilerde biraz daha farkli mi?

Cok guzel makina, gule gule kullanin.. boyasi cok cabuk dokulcekmis gibi duruyor? Gercekten oyle mi? Yoksa bu yenilerde biraz daha farkli mi?
Bir önceki seriye göre daha iyi gibi. Yeni Vanquish e benzetmişler.
İnşallah boya konusunda sıkıntı yaşamayız.

güle güle kullanın.

eski sürüm 3000mhg ve 4000mxg kullandım çok başarılı makinelerdi , güven veriyordu.

vanquish mesela oyuncak gibi geliyor bana , yeni sürümde dayanınıklıktan feragat etmedilerse tercih edebilirim.

güle güle kullanın.

eski sürüm 3000mhg ve 4000mxg kullandım çok başarılı makinelerdi , güven veriyordu.

vanquish mesela oyuncak gibi geliyor bana , yeni sürümde dayanınıklıktan feragat etmedilerse tercih edebilirim.
Teşekkürler. Eski seriye göre farklılıklar var.
Görüp karar vermek sizin açınızdan daha iyi olur.

Back