2023'ün İlk Levrek Raporu :-)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Levreko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler güzel av olmuş.
Tebrikler Fatih
Güzel av olmuş
Gene döktürmüşsün 🙂 eline saglik..
emeğinize sağlık 👍
güzel balıklar, afiyet olsun şimdiden.
Tebrikler güzel balıklar Afiyet olsun rastgele
Teşekkürler arkadaşlar daha güzelleri daha irileri size rasgelsin

Fatih ben her avda ilk Levrekte yaşadığım heyecanı yaşıyorum sırf kendim değil yanımda kim varsa ona da yaşatıyorum. İçindeki amatör ruh hiç ölmesin , her avın ilk av gibi olsun kardeşim.
Akif abi en büyük levreğim 5 kilo oldu 5 kilo altı pek heyecan vermiyor artık 😁

Tebrik ederim. Heyecanın azalmasına sizin adınıza üzüldüm.
Rapor sadece takım bilgisi olmamalı. En azından hava nasıldı, rüzgar ne yöndendi, dalga var mıydı vs vs.
Meranın yapısı nasıldı, dere kenarı mıdır, taşlık mıdır, bu merayı neden seçtiniz gibi bilgiler olabilirdi.
Tabi ki nokta vermeyin ama en azından hangi ilde tutulmuş bu balıklar onu bilseydik iyi olurdu.
Yeni başlayanlar için bu raporlardaki bilgiler çok kıymetli.
Siz de belki ilk başladığınızda böyle raporlardan bir şeyler öğrenmişsinizdir diye düşünüyorum.
O yüzden bilgi paylaşmamak bencillik olur.
Teşekkir ederim sizede rasgelsin, heyecanım azalması hep aynı boyutlardaki balıkları tutmamdan oluyor boyutları büyüdükçe heyecanım artıyor, sizin dediğiniz kadar ayrıntılı bilgi versem meranın yeri belli olur ben merada tuttuğum balığı kimseye göstermemeye çalışıyorum görülürse duyulursa ertesi üç beş gün merada adamdan geçilmiyor üstüme olta acemileri, eşini çocuğunu alıp ailecek olta atanlarmı dersin sonra gelip serpme atanlar bile oluyor, atılan çöpleride düşünün, o yüzden gerek yok, bencillik değil bence meraya sahip çıkmak korumak benimkisi

Tebrikler. Reklam konusunda size sonuna kadar katılıyorum.
Sağol Muhsin abi sanada rasgelsin, ben harbiden ayae oluyorum reklam için balık avlayanlara, reklam yapcaz diye meralarıda patlatıyolar, ben avda görüyorum bizim orada var böyle bi youtuber geçinen reklamcı, adam sülünezle tavuk göğüsüyle melanur sargoz falan yakalıyo sonra balığın ağzına jig koyup fotoğraf atıyo, balığın ağzındaki sahteyi değiştirip fotoğraf paylaşıyor, bi keresinde video çekerken kovdum meradan

Back