23.01.2019 Lüfercikler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inan01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallah İnan Abi, bunlar lüferse bizim yakaladiklarimiz kıraça. 😀 😀 😀 İstanbulda böyle balık yakalanınca trofe sırtıkara oluyor. 5 sene konusuluyor. 🙂 🙂

Selamlar forum ahalisi;

İki arkadaş çıktığımız bot üzeri at çek avında kısmetimize bu iki "Lüfercik" denk geldi =)

Balık dipte ve halen su üstü yemlere rağbet etmiyor. Hatta resmen yemin dibinden geçmesini bekliyor olacak ki iki balığı da maketleri attıktan hemen bir iki sarım sonrasında bindirdik.

Her zaman söylediğim gibi çok daha güzelleri oltanızı süslesin =)

Saygılar...

(link)
(link)
(link)

Maşallah, berakellah ...

Ölmeden önce ismimi sayıkladı mı 😀

Maaşallah...

🙂

Maşallah tebrikler fotoğraflarda sırtıkara gibi duruyorlar

Yok yok hamsi irisi 😀

Sarıkanattan hallice. limitlere dikkat edelim lütfen 🙂

Tebrikler İnan çok güzel bir av çıkarmışsın yine.

😛😀

istanbul'da bunlara orkinos diyoruz.

Eskiden güzelmiş İstanbul...

Teşekkürler 🙂

Budur işte. Tebrikler.

Teşekkürler 🙂

Bulursak diyeceğiz 😀

😀

Soldaki benim asker arkadaşımı andırıyor. Mahsus selam ederim🙂

🤣

Tebrikler. Biraz ufaklar ama bu seferlik görmezden gelelim 😀😀😀 Darısı başımıza inşallah 😉😉😉

:srnsml:😀 İnşallah

Maşallah İnan Abi, bunlar lüferse bizim yakaladiklarimiz kıraça. 😀 😀 😀 İstanbulda böyle balık yakalanınca trofe sırtıkara oluyor. 5 sene konusuluyor. 🙂 🙂

Eyvallah dostum 😀

Aaaa İRİ HAMSİ tutmuşsun yine🤣

Elinizin artığı 😀

Tebrikler İnan
Balıklar pek de ..cik değil gibi duruyor. Maşşallahları var.. 🙂

Eyvallah abim 😀

Tebrikler güzel balıklar Rastgele

Teşekkürler 🙂

Maşallah, berakellah ...

Ölmeden önce ismimi sayıkladı mı 😀

Fatiihh, faatii....hınnkkkğğğ 🤣

Hocam ben bogazda sarikanat yakalayinca soyle bir etrafima bakiyorum goren varmi diye 🙂

Masallah cok guzel baliklar insallah birgun bizede nasip olur.

Hocam hayallerimi gerçek yapıyorsun. İmrenerek takip ediyorum. Daha iyileri benim olsun inşalaaaaaaahhh

İnan Kardeş merhaba.Tek kelimeyle bravo.Sizin gibi ustaların eline su dökemeyiz.Usta kolay olunmuyor.Kullanılan sahte markası ,modeli , rengi , ölçüsü ve gramajı da önemli rol oynuyor.Tabi ki ustalar orjinal sahteler kullanıyorlar genellikle.Trofe balıklarınızın daim olması dileklerimle.Herşey gönlünüzce olsun.Bursa'dan Adana'lı İnan Kardeşim'e kucak dolusu selamlar...ERCAN1977BURSA

Back