23 Kasım Cumartesi Aft Vs. Cft

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Melih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melih naber adam lazım diye okudum 🙂

Nedemek acemi kardeşim hepimiz acemiliği cekdik oyle düşünme kardeşim nezaman istersen gel hic cekinme oyle gitmem etmem dersen olmaz sen gel yerimiz bol fatih uzersin beni sen gel yeterki muhabbetini dinleriz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay vay hüsmen aga sen agir sıkletsın Silivri ataşehiremi baglandı

Vay vay hos geldin kardeşim sen geldin diye kaybedicek sek seve seve özledik cumartesi gel kardeşim

Nedemek acemi kardeşim hepimiz acemiliği cekdik oyle düşünme kardeşim nezaman istersen gel hic cekinme oyle gitmem etmem dersen olmaz sen gel yerimiz bol fatih uzersin beni sen gel yeterki muhabbetini dinleriz

Muammer abi ben şaka takıldım biraz rahatsızım eğer haftasonuna kadar toparlar isem ziyarete gelicem inşaallah çok teşekkür ederim ama artık bıkkınlık vermeye başladı beceriksizliğim 😀

Maaşaallah savaş alanına çevirmişsiniz ortamı 🙂 Ama moda sahil bu aralar kısır o yüzden daha kanlı geçecek bir mera belirleyelim derim ben... ki savaşın tadı çıksın 🙂

Maaşaallah savaş alanına çevirmişsiniz ortamı 🙂 Ama moda sahil bu aralar kısır o yüzden daha kanlı geçecek bir mera belirleyelim derim ben... ki savaşın tadı çıksın 🙂

Maksat balığın çıkmadığı yerden balık çıkarmak 🙂 bunu geri adım olarak görmüyorum diyim sana🙂

Vayyy arenada büyük müsabaka var 🙂 bu arada bölgeniz geniş bir alan ise, bende bi kenardan katılırım, fasülye olarak 🙂

Back