23 Kasım Cumartesi Aft Vs. Cft

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Melih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese simdiden bol şanslar Sana güveniyoruz timsah senihcan timsah perşembe Aksamı ayarlayın kendinizi işimiz var

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muammer abi her zaman yanındayım guvenını bosa cıkartmamaya elimden geldigince gayret edecegimden emin olabilirsin 🙂)

abim valla kalemim cok kotu hem mera kesfinde bulunduk istiyen herkese yardımcı olabilicegimizi herkes biliyor yani..
spin atmayı sallamayı ve rapalaları ogrendım ( muammer abim murat abim senih kardesim zafer abim sizlerden ogrendım tesekkuru ayrıca bır borc bilirim ) o da sans a bala ufak 2 balık geldi sımdı olmazki eğitim idi sadece bu oyle hani gövde gosterisi fln da degil kimse yanlıs anlamasın bi sonraki canakkale avı ıcın yerlerımız ve yemlerımız belli oldu o zaman resımlı ve ayrıntılı anlatım muhakkak olucaktır herkese sevgiler saygılar

Raporsuz levrek avı olmaz ama, olsun bakalım neyse. Biz de öyle kuru kuruya tebrik edelim buradan. (TEBRİKLER😀) Yalnız Melih korksun senden. Deneme diye çıktığın avda iki levrek alıyorsan, bilmiyorum dediğin lüfer avında ne yaparsın tahmin bile edemiyorum....😀

Raporsuz levrek avı olmaz ama, olsun bakalım neyse. Biz de öyle kuru kuruya tebrik edelim buradan. (TEBRİKLER😀) Yalnız Melih korksun senden. Deneme diye çıktığın avda iki levrek alıyorsan, bilmiyorum dediğin lüfer avında ne yaparsın tahmin bile edemiyorum....😀

Abi 5 kişi gittik kardeşim İzzet 2 levrek aldı biz alamadık 😀

Abi bizim takim sağlam 🙂

ben takimima güveniyorum 🙂 Erdem ve Hüseyin var cumartesi günkü müsabakada 🙂

Timsah ım senin bizle olman yeter güven sana sonsuz güzel muhabbeti bitmek tükenmek bilmeyen Azmin senihcan la beraber be verdiginiz neşe ogrenmeye olan Azmin ız murat abini de benide mutlu eden şeyler sagol kardeşim

çok sert hareketler Bunlar Ataşehir fishing team 🙂 Anlayana 😀😀

Muhatap almıyoruz farkındaysanız arkadaşlar bakın hala arkadaşlar diyorum. Senin yakaladı gin balıkları gördük Üsame Tebrikler ettik daha ne istiyon

Susup cumartesi gününü bekleyeceksin arkadasim 🙂))

Back