Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

25-26 Şubat 2012 Balık Sevdam "Kuşadası Dar Boğaz" Balık Avımız Gerçekleşti....

taci

Üye
Adı
Taci Tırnaklı
Bendeki fotoları yüklemeye çalışıcam bakalım

Moderatör tarafında düzenlendi:

taci

Üye
Adı
Taci Tırnaklı
Antenli dansı buna deniyor …
Yakalıyamadım ama bir iki kare fotom var.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Vayy kardeşime,,balıklarla çok güzel resimler.....
Serhan ıda tanımaktan çok mennun olduk,,o ne zaman üye oluyor balık sevdama....:)

Gönenli

Yeni Üye
Merhaba !

Aranıza yeni katıldım.Vesile olan sevgili kadim Dostum Bülent'e(Löngöz) teşekkür
ediyorum.Hoşgeldin mesajı gönderen arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bazı arkadaşlarla tanışma fırsatı buldum.Gerek tanıştığım arkadaşlar gerekse sitede izlediğim mesajların icerik ve üslubundan çok nitelikli bir guruba dahil olduğumu anladım ve bundan son derece mutlu oldum.

Deniz ve tekne yaşamı,kıyı kasabaları küçüklükten beri beni cezbetmiştir.Balık tutmak ve onu hakkıyla yemek (!...) hobilerim arasında olmakla beraber;bu konuda sizler kadar usta olmadığımı belirtmeliyim.Mevlana ya sormuşlar;Bu kadar çok okursun,Bu kadar çok yazarsın,Ne bilirsin ? Haddimi bilirim demiş yüce Mevlana.Biz de yüce Mevlana dan örnekle siz ustalarımızın yanında haddimizi bilecez.Ama şunu da biliyoruz ki; öğrenmenin yaşı yok.Ayrıca Löngöz gibi bir hocaya sahip olmak benim için ayrı bir şans.Tekrar görüşmek dileğiyle hepinize saygılar sevgiler,yuvanızda mutluluklar,işlerinizde başarılar,bol bereketli avlar diliyorum.Ayrıca Dar Boğaz organizasyonunda gösterdiği üstün gayretler ve bizlere tattırdığı o hazlar için sevgili Bülent kardeşime tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Faruk Usta

Daimi Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba !

Aranıza yeni katıldım.Vesile olan sevgili kadim Dostum Bülent'e(Löngöz) teşekkür
ediyorum.Hoşgeldin mesajı gönderen arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bazı arkadaşlarla tanışma fırsatı buldum.Gerek tanıştığım arkadaşlar gerekse sitede izlediğim mesajların icerik ve üslubundan çok nitelikli bir guruba dahil olduğumu anladım ve bundan son derece mutlu oldum.

Deniz ve tekne yaşamı,kıyı kasabaları küçüklükten beri beni cezbetmiştir.Balık tutmak ve onu hakkıyla yemek (!...) hobilerim arasında olmakla beraber;bu konuda sizler kadar usta olmadığımı belirtmeliyim.Mevlana ya sormuşlar;Bu kadar çok okursun,Bu kadar çok yazarsın,Ne bilirsin ? Haddimi bilirim demiş yüce Mevlana.Biz de yüce Mevlana dan örnekle siz ustalarımızın yanında haddimizi bilecez.Ama şunu da biliyoruz ki; öğrenmenin yaşı yok.Ayrıca Löngöz gibi bir hocaya sahip olmak benim için ayrı bir şans.Tekrar görüşmek dileğiyle hepinize saygılar sevgiler,yuvanızda mutluluklar,işlerinizde başarılar,bol bereketli avlar diliyorum.Ayrıca Dar Boğaz organizasyonunda gösterdiği üstün gayretler ve bizlere tattırdığı o hazlar için sevgili Bülent kardeşime tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Emrullah abi hoş geldin aramıza :)

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba !

sevgili kadim dostum,,,güzel düşüncelerin ve övgülerin için çok teşekkürler...
yıllardır var olan dostluğumuzu ;çok sevdiğim bu nezih ortamda buluşturduğumuz için bende son derece mutluyum....
daha birçok avda birlikte balık sevdam dostlarıyla paylaşımda bulunacağımıza eminim.....:):)

Oral Atak

Üye
Adı
Oral Atak
İç (gönül) güzelliğini böylesine nezih bir şekilde yüzlerine yansıtabilen balık avı toplantılarını var eden ağabey ve kardeşlere ne denir?

- Çok Yaşayın!

- Sağ olun!

:harika:

:)

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
İç (gönül) güzelliğini böylesine nezih bir şekilde yüzlerine yansıtabilen balık avı toplantılarını var eden ağabey ve kardeşlere ne denir?

- Çok Yaşayın!

- Sağ olun!

:harika:

:)
Sevgili Oral,,bizi çok onurlandırdın,,
çok teşekkürler.......:):)

ŞİMAL YILDIZI

Aktif Üye
Adı
İsa Sivri
Gerçekten çok keyifli bir av olmuş, tüm iştirak edenleri tebrik eder, nice avlar dilerim:)

Bir sonraki sefere aranızda olabilmek dileğiyle...Sahi bir dahaki Kuşadası seferi ne zaman :rolleyes::D