26.06.2015 Cuma Küçükyalı Mendirek Lrf Avı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blaze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencede belirleyin ona göre bizde gelip gelmeyeceğimizi söyleyelim. Yalnız Lrf takımı yok maksat muhabbet şamandıralı takılırız.

Perşembe gelebilecek olanlarla cuma gelebilecek olanlar sayıca eşit gibi açıkçası sayıya göre demokratik bir karar veririz diye düşünmüştüm

Ya bırak şimdi demokrasiyi bu ülkede o biraz zor sen organizasyonu yapıyorsun sana hangi gün uygunsa o günü söyleyeceksin bizde ona göre ayarlıyacaz kendimizi.

Bencede perşembe ve cuma yapılsın organizasyon eden 2 günde gelsin☺

@blaze

Sevgili Ümit merhaba,
güzel bir etkinlik düşünmüşsün.

Aslında bizim bu sitede gelenekselleşen her yıl yaptığımız iftar buluşması ve akabinde balık avı yapmaktayız.
bu sene henüz nasip olmadı,benimde Ramazan başladığından beri aklımda ancak bu sıra yoğunluklarım sebebiyle bir türlü organize etmek nasip olmadı.

aslında bu buluşma bu şekilde de gelişebilir,veya sadece ihtar sonrası balık avı şeklinde de devam edebilir.
bu sizin konuyu takip edip kararlaştırmanıza bağlı.

Amaç nasıl devam ederse etsin günü hemen belirleyip netleştirmenizi tavsiye ederim.
Bana kalsa Cuma akşam saat şu deyip konuyu netleştiririm.Akabinde herkesin Perşembe ve Cuma işi olanlar mutlaka olacaktır.
Neden Cuma diyorum,çoğunluğun Cumartesi günü izinli olasılığı yüksek olduğu için.
Açıkcası ben gelmek istesem Cuma gününü tercih ederim,Perşembe ertesi iş olduğundan zorlanacağımdan Perşembe gelsem bile 1 saat ya kalabilirim,ya kalamam. 🙂

Ayrıca konum paylaşımını konu başlığınada ekle.Tarihide netleştir konu başlığını düzenle.
katılımcı tüm üye arkadaşlara bol eğlenceli keyifli avlar dilerim.

@blaze

Sevgili Ümit merhaba,
güzel bir etkinlik düşünmüşsün.

Aslında bizim bu sitede gelenekselleşen her yıl yaptığımız iftar buluşması ve akabinde balık avı yapmaktayız.
bu sene henüz nasip olmadı,benimde Ramazan başladığından beri aklımda ancak bu sıra yoğunluklarım sebebiyle bir türlü organize etmek nasip olmadı.

aslında bu buluşma bu şekilde de gelişebilir,veya sadece ihtar sonrası balık avı şeklinde de devam edebilir.
bu sizin konuyu takip edip kararlaştırmanıza bağlı.

Amaç nasıl devam ederse etsin günü hemen belirleyip netleştirmenizi tavsiye ederim.
Bana kalsa Cuma akşam saat şu deyip konuyu netleştiririm.Akabinde herkesin Perşembe ve Cuma işi olanlar mutlaka olacaktır.
Neden Cuma diyorum,çoğunluğun Cumartesi günü izinli olasılığı yüksek olduğu için.
Açıkcası ben gelmek istesem Cuma gününü tercih ederim,Perşembe ertesi iş olduğundan zorlanacağımdan Perşembe gelsem bile 1 saat ya kalabilirim,ya kalamam. 🙂

Ayrıca konum paylaşımını konu başlığınada ekle.Tarihide netleştir konu başlığını düzenle.
katılımcı tüm üye arkadaşlara bol eğlenceli keyifli avlar dilerim.

Mustafa Bey merhaba,
iftar ve sonrasında av etkinliği kesinlikle çok güzel olur fakat bu hafta için geriye kısıtlı bir zaman kalması nedeniyle yer ayarlamak vb konularda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
Katılmak isteyecek arkadaşlarında programlarını ayarlayabilmeleri açısından şimdiden önümüzdeki hafta için bir iftar organizasyonu planlanabilir.

Arkadaşlar,
hafta sonu olması nedeniyle etkinlik gününü Cuma olarak belirledim ve listeyi bu duruma göre düzenledim. Fakat ben perşembe akşamı da o bölgede lrf yapacağım perşembe gelmek isteyen arkadaşlarla özel mesaj ile haberleşerek birlikte av yapabiliriz.

Back