26.06.2015 Cuma Küçükyalı Mendirek Lrf Avı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blaze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mustafa Bey merhaba,
iftar ve sonrasında av etkinliği kesinlikle çok güzel olur fakat bu hafta için geriye kısıtlı bir zaman kalması nedeniyle yer ayarlamak vb konularda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
Katılmak isteyecek arkadaşlarında programlarını ayarlayabilmeleri açısından şimdiden önümüzdeki hafta için bir iftar organizasyonu planlanabilir.

Siz iftar programı söylemime takılmayın.
Sadece kendi açtığınız konuyu netleştirip sonuca ulaştırın.
Ben tavsiyelerimi yazdım,gerisi sizde. 🙂
Rast gelsin.

Selamlar, çok büyük bir ihtimal bende geleceğim. Ancal lrf takimim yok sohbete tanismaya geliyorum. Bu arada Icerenkoy civarinda malzeme satan yer biliyorsaniz kendine idare eder bir takip toparlayabilirim. Gorusmek uzere.

Herkese iyi akşamlar. Etkinlikte kullanmak üzere yarın Karaköy'e gidip malzeme (Spin kamış, makina, misina, sahte) alacağım. tavsiyeleriniz yada fiyatını öğrenmemi (hatta çok pahalı değilse almamı) istediğiniz birşeyler varsa yazabilirsiniz. Malum, Karaköyde kaliteli ve uygun fiyat oluyor

Selamlar, çok büyük bir ihtimal bende geleceğim. Ancal lrf takimim yok sohbete tanismaya geliyorum. Bu arada Icerenkoy civarinda malzeme satan yer biliyorsaniz kendine idare eder bir takip toparlayabilirim. Gorusmek uzere.
Bence takım için acele etmeyin, Cuma günü aramızda olursanız birçok lrf kamış ve makinesini inceleme şansınız olacaktır bu şekilde karar vermeniz daha yerinde olur

Back