26.06.2015 Cuma Küçükyalı Mendirek Lrf Avı Etkinliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blaze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese iyi akşamlar. Etkinlikte kullanmak üzere yarın Karaköy'e gidip malzeme (Spin kamış, makina, misina, sahte) alacağım. tavsiyeleriniz yada fiyatını öğrenmemi (hatta çok pahalı değilse almamı) istediğiniz birşeyler varsa yazabilirsiniz. Malum, Karaköyde kaliteli ve uygun fiyat oluyor
Bence de Ümit'in dediği gibi incelersiniz sonra alırsınız. Bir kaç isim veririm ayrıca alırken yardımcı olurlar sana 😉

Herkese iyi akşamlar. Etkinlikte kullanmak üzere yarın Karaköy'e gidip malzeme (Spin kamış, makina, misina, sahte) alacağım. tavsiyeleriniz yada fiyatını öğrenmemi (hatta çok pahalı değilse almamı) istediğiniz birşeyler varsa yazabilirsiniz. Malum, Karaköyde kaliteli ve uygun fiyat oluyor
Ben yeni topladım. okuma dead ringer kamış aldım. 213 boy 5-20 gr atarlısını aldım performansı çok iyi hem spinde hem LRF de kullanıyorum. hem fiyatı diğer lrf kamışlara oranla uygun, hemde gerçekten kaliteli bir ürün olduğunu düşünüyorum. makine olarakta kendi makinesini yine tavsiye edebilirim. ben henüz almadım geçici olarak 25 tl lik ucuz bir makine aldım. bunun dışında biraz daha yüksek fiyatlı okuma v sistem LRF kamışları çok tavsiye ediyorlar.

Ben yeni topladım. okuma dead ringer kamış aldım. 213 boy 5-20 gr atarlısını aldım performansı çok iyi hem spinde hem LRF de kullanıyorum. hem fiyatı diğer lrf kamışlara oranla uygun, hemde gerçekten kaliteli bir ürün olduğunu düşünüyorum. makine olarakta kendi makinesini yine tavsiye edebilirim. ben henüz almadım geçici olarak 25 tl lik ucuz bir makine aldım. bunun dışında biraz daha yüksek fiyatlı okuma v sistem LRF kamışları çok tavsiye ediyorlar.

keyifli avlarda kullan engin abi, her daim rastgele 🙂 bugün gidip okuma helios 270 20-50, birde okuma ceymar cy-40 alacağım bi aksilik çıkmazsa

keyifli avlarda kullan engin abi, her daim rastgele 🙂 bugün gidip okuma helios 270 20-50, birde okuma ceymar cy-40 alacağım bi aksilik çıkmazsa
teşekkürler , açıkçası LRF organizasyonu olduğu için LRF kamış arıyorsun sandım ondan söyledim. sana da şimdiden hayırlı olsun. güzel avlarda kullanman dileğiyle.

Selamlar, çok büyük bir ihtimal bende geleceğim. Ancal lrf takimim yok sohbete tanismaya geliyorum. Bu arada Icerenkoy civarinda malzeme satan yer biliyorsaniz kendine idare eder bir takip toparlayabilirim. Gorusmek uzere.
Bence de acele etme, ustalardan fikir alarak oradaki LRF takımları görerek karar verirsin. Gerçi orgnizasyonun adıne ters ama bence sen normal takımını getir bir kenara teke - boru kurdu takımı bırakırsın bakarsın bir hareketlenme olur😉

Back