26 ADET LRF MAKİNESİ DENEMESİ SONUÇLARI :))

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Tepki
517
Ödül
103
Evet sevgili hobidaşlar. Gelelim denemelerin sonuçlarına. Öncelikle Çin'den aldığım makinalarla başladım av yapmaya sonrasında diğer ürünlere geçtim.
Olabildiğince eşit sürelerde kullanmaya çalıştım (bauerin makineleri hariç. onları birazcık uzun kullandım). aynı ip aynı jighed aynı silikonla aynı merada aynı kamışla.
Sonuçları - linkleri aşağıya yazıyorum.

1.Makina YUZHİYUAN UE1000 LİNKİ AŞAĞIDADIR.

(link)

Makine 1000 lik gibi görünsede 800 lük 500 lük makine küçüklüğünde ve oldukça hafif.

Sap kısmı eva sap fakat normal eva lardan biraz sert ve yassı durumda, metal kafa geliyor ve kol sağ sol yer değiştirebilir. Pürüzsüz sayılabilecek bir dönüş ve sarım hissiyatı var boştayken. Balık bindiğinde biraz zorlanmaya başladı şaşırmadım tabi. Kalama biraz sert kalıyor baya açmak gerek kalamayı ama herhangi bir gıcırdama veya gevşeme sıkışma olmadı. Özellikle diğer aldığım 500 lük ve 800 lük makinelerin klonu gibi hepsi birbirine benziyor ama tabi bilye sayıları kol uzunlukları tutma sapları biraz farklı. Sonuç olarak başlangıç için alınır mı 400 tl ye alınır . sonrasında teleskopik minik bir lrf kamışı ile de kombinleyip arabada kampta motorda taşınabilir. ( bu yorumu bir çok makinada yazacağım)

2.Makina FİSHİNG REEL HP800 LİNKİ AŞAĞIDADIR

(link)

Kullanmasından keyif aldığım klon makinelerden biri metal kafa geliyor ve kol sağ sol yer değiştirebilir (ZP 800 ZP500 DK1 800 ile aynı fakat bilye sayıları ve kol- tutma sapları farklı) en büyük istavriti bu makineyle aldım. Klon kardeşleri arasındaki en kullanışlısı diyebilirim (ki bu makine 5+1 diğerleri 12+1 ) ele oturumu kalamasının yumuşaklığı eva sapın yuvarlak oluşu ve dönüşteki pürüzsüzlüğü gayet güzel. Balık vurduğunda da hiç sıkıntı yaşatmadı. ZP800 ile birlikte Çinlilerin iyisi diyebilirim.

3. 4.Makina FİSHİNG REEL ZP800 – ZP500 LİNKİ AŞAĞIDADIR

(link)

İki makineye beraber yazmak istedim zira aralarında 5-6 gram bir fark var. Tabi kafa çapları çok farklı . hp 800 ile birlikte 400-435 tl bandında alıp uzun süre kullanılabilecek makinelerden metal kafa geliyor ve kol sağ sol yer değiştirebilir gerçekten sap kalitesi kol kalitesi kalamaların yumuşaklığı 400 tl lik bir makine için 4-5 gömlek üstte. Nekaa ekmek okaa köfte mantığı. Haftada bir 10 günde bir balığa giden biri için çok uzun süre kullanılacak makinalardan. sonrasında teleskopik minik bir lrf kamışı ile de kombinleyip arabada kampta motorda taşınabilir.

5.Makina HAUT TON DY2000 LİNKİ AŞAĞIDADIR

(link)

Sarım telinin bağlantılı olduğu parça kalitesiz bir plastikmiş gibi geldi ama sorun çıkartmadı 1 saat boyunca tutma sapı yassı şekilde eva , metal kafa, sağ sol kol değişimi yapılabilir. 2000 lik olduğu için 210 gram ben pek yadırgamadım açıkçası. İyi tarafı kalama haddinden fazla yumuşak ipek gibi. Kötü tarafı balık vurduğunda yani yüke bindiğinde biraz gıcırdama yaptı yağsızlıktan olabilirmi bilmiyorum makinenin içini açmaya fırsatım olmadı. He tabi baktığınız zaman makinalar 350 400 tl lik makinalar olduğu için eleştirmek biraz saçma ve edepsizce olur kanaatimce. Sonuçta 10 dolar civarında ve bizim ülkemizde bi öğün anca yemek yeniyor dışarıda o paraya. Yağsızlıktan gıcırdama yaptıya ve sonradan düzelirse alınabilir yedek bi 2000 lik olarak acil durum makinası olarak saklanabilir.

6.Makina PROBEROS BM 2000 LİNKİ AŞAĞIDADIR

(link)

Çok net almayın 😊 sanırım sabah kalkmışlar ne yapalım diye düşünmüşler sağdan soldan imece usulü bir makine yapmışlar. Balık tuttummu tuttum onda sıkıntı yok ama kafa çapı büyük, kol gereğinden kısa, kalama çok sert . metal kafa geliyor kol sağ sol DEĞİŞMİYOR. 3 satır bile fazla bu makine için.

7.Makina DK1000 LİNKİ AŞAĞIDADIR.

(link)

1000 Lik olduğu için birazcık müsama gösterip 1 saat kullandım bu makineyi model olarak yukarıdaki klon makineler gibi tasarımı ama gövde ve kafa olarak daha büyük. Yassı eva sap olmasına karşın yumuşak ve ele oturuyor. KUDOS 1000 in kopyası gibi geldi bana kullanımı rahat sarımı pürüzsüz, metal kafa, kol sağdan sola alınabiliyor 12+1 bilyeyi sığdırabildiklerine inanmıyorum ama akarı çok düzgün bir makine. Yeni başlayan biri bu paraya pişman olmaz. Çokta bir prof beklentisi yoksa gayet tatmin eder. Balık yüke bindiğinde herhangi bir zorlama vs olmadı gayet kolay çekti. Alınır. Yedek olarak saklanır. Her yere götürülebilir.

8. Makine FİSHİNG REEL DK800 LİNKİ AŞAĞIDADIR.

(link)

366 Tl fiyatıyla klon makinelerin en ucuzuydu. Farkı bilye sayısı ve tutma kolunun diğerlerine göre 1.5 cm kadar uzun oluşu. Çok fazla yorum yapmayayım kafanızıda şişirmek istemem. Diğer klon kardeşleri gibi alınır saklanır kullanılır. Bu arada bu klon olan makineler inanılmaz derecede sağlam bir yapıya sahip çok tok bir duruşları var. Örnek vermek gerekirse kullananlar bilir ceymar cxt 10 gibi sıkı makineler. (tabi iç kalitesi materyalleri nedir zaman gösterir)

9. Makine DK1 – 800 LİNKİ AŞAĞIDADIR

(link)

Kalama vidası resimdekinden farklı geldi baya ince bir plastik sanki kalamayı sıkıştırınca kırılacak gibi . geri kalan her şey diğer kardeşleriyle aynı . Bu makineyi kısa tuttum. tercihimi diğerlerinden yapardım. He antreman için yada çocuklarımız için alınır.

10. 11. Makine GRANDİS YOLO 900 – BAKAWA 1000 LİNK AŞAĞIDADIR.

(link)

Tasarım olarak çok küçük bir makine sağ el sol yer değiştirilebilir. Metal kafa geliyor. Kol kısmının katlanma şeklinden dolayı bir milimetre kadar boşluk var. Boşta sıkıntı yok fakat balık vurduğunda sanki kol kırılacakmış hissi veriyor . bakawa1000 lik ile bire bir aynı sadece renkleri ve isimleri değişik. Almanızı gerektirecek bir makine değil DFT BELATRİX türevi bir makine fakat DFT nin ürünü çok daha kaliteli.

12. Makine YUMOSHİ KS 2000 LİNKİ AŞAĞIDADIR

(link)

581 Tl den 630 Tl ye çıkmış 1 ayda. Kol büyüklüğü, metal topuz oluşu , metal kafa ve sağ sol kol değişimi oluşu ağırlığını biraz arttırmış olsada parasını hakediyor. Fiyat performans diyebiliriz beklentiler dahilinde. Ülkemizde bu paralara bu yapıda sanırım makine bulamayız. Tek sıkıntısı beklentinin dışında sararken biraz pürüzsüzlüğünü kaybediyor gibi geldi bana , yada 10. Saatimde olduğum için yorgunluktanda olabilir makinanın hakkını yemeyeyim şimdi ama not aldım bununla beraber 3 makineyi yine deneyeceğim. Alınırmı ? Albastar ve türevleri makineleri alacağıma bunu alırım. Başlangıç için ve sonrasındaki dönem için güzel seçenek olur.

13. Makine CAPERLAN WXM 1000 LİNKİ AŞAĞIDADIR

(link)

Grafit -Karbon gövde yapısı yuvarlak eva sapı metal kafası güzel bir akarı olması gayet uygun fakat fiyatının 1400 tl oluşunda işin içine çok çok açık ara KUDOS 1000 CAPTAİN HACKER1000 giriyor. Ben aldığımda 300 350 lira bandındaydı tabi. Balık geldiğindeki tepkisi gayet güzel bu arada hakkını yememek gerek , zorlanma vs olmuyor ama daha iyi ve uygun rakipleri var.

14. Makine ECOTACKLE SUMİRE FD 500 LİNK AŞAĞIDADIR

(link)

Kol uzunluğunu ve makinenin akarını çok beğendim metel kafa olarak geliyor şansıma 3-4 istavrit bununla aldım. Kalama sesi çın çın çın baya yüksek çıkıyor. Yassı eva sapa sahip makine formu küçük olduğu için benim hoşuma gitti . sonrasında teleskopik minik bir lrf kamışı ile de kombinleyip arabada kampta motorda taşınabilir. Bana uzun ömürlü bir makine izlenimi verdi açıkçası.

15. Makine OKUMA ALARİS 20 LİNKİ AŞAĞIDADIR.

(link)

3 Sene önce N11 den 143 tl ye 3 adet aldığım (neden 3 adet aldığımıda bilmiyorum) sizlerinde bildiği üzere aria serisinden sonraki 2. Kalite başlangıç makinasıdır. Metal kafa oluşu ömür boyu garantili oluşu avantaj fakat fiyatlara bakılırsa çok daha iyi rakipleri mevcut. Sırf 3 iyi marka içinde olduğu için bu parayı vermek pek doğru olmaz açıkçası. 300 400 tl üzerine okumanın daha iyi makinaları var çünkü. Balık çekişinde gücünde kuvvetinde hiçbir sorun yok bu arada sadece sarım telinin rulmanından ötme sesi geldi, bi kaç damla yağ damlattım ses kesildi fakat 10 15 dakika sonra yine gelmeye başladı. Diğer alaris 20 yi denediğimde bu sorun yoktu. Kronik mi diye teyit etmeye çalıştım fakat bu makineye denk geldi herhalde.

16. Makine OKUMA ACUADOR 1000 LİNK AŞAĞIDADIR

(link)

Alarisi almaktansa 1000 tl ye acuadoru almak daha mantıklı teorik olarak aynı makine biraz form değiştirmiş hali. Bana sarımı çok daha rahat geldi kalama ayarı daha yumuşak Az bir şey de olsa daha hafif (ki anlaşılmıyor o fark )başlangıç için alınır mı alınabilir sonrasında yedeğe ayırabilirsiniz yada uygun bir kamışla antrenman kamışı veya acil durum takımı olarak saklayabilirsiniz.

17. Makine DAİWA STRiKEFORCE 1000 LİNK AŞAĞIDADIR

(link)

Bazen kullanıcılar bilye sayısına takılırlar 3+1 6+1 12+1 …. İşte bilyesiz (az bilyeli) gayet uygun fiyatlı bir Japon. Tabi marka algısı ister istemez kullanıcıda ön plana çıkıyor fakat burada birazda karşılaştırma yapmak önemli. Daiwa’nın başlangıç makinasını 800 tl ye almakmı yoksa 1200 tl ye shimano’nunkini mi almak yada 1000 tl ye okuma’nın başlangıç modelinimi almak? Açıkça herkes bu üç seçenek içerisinde giderdi yeni başlayacak olsalardı. Haklılarda sonuçta belli bir para veriliyor ve karşılığını almak istiyor insanlar ama atladığımız bi durum var aynı paralara çok daha iyi özellikli orta üst sınıfta makinalar var. Gelelim kullanıma, 1+1 bilyeyle gayet güzel bir iş çıkarmış Daiwa başlangıç seviyesine göre sarımı gayet yumuşak ki bu seviyedeki makinesine bile çok iyi teknolojiler yükleyerek piyasaya sürmüş adamlar. Balık geldiğinde en ufak bir değişiklik hissetmiyorsunuz sarımda gayet kusursuz çalışıyor. Alınırmı ? 800 tl ye alınır tabikide. Çokta iş yapar kullanımınıza bağlı olarak .

18. Makine DFT BELATRİX 500 LİNK AŞAĞIDADIR

(link)

Çantanızda 1-7 gram atarlı kapanınca 40 45 cm olan 90-100 gram ağırlığında teleskopik bir kamışınız varsa 138 gramlık bu makineyle kombin yaparak dünyanın her yerine taşıyın hiç yormaz sizi. Makine inanılmaz küçük bir boyutta. Tek tek istavrit alımında güzel iş çıkardı çok uzun ömürlü bir duruşu yok gibi geliyor ilk etapta insana ama ben 10 günde bir 15 günde bir bu işi yapıcam gittiğim yerlerde yörelerde deneme yapıcam çok sık balığa gitmem derseniz sizi yıllarca amatör olarak götürür. En olmadı dekor olarak kullanırsınız o derece sevimli. Benim ellerim hatrı sayılır büyüklükte olduğundan (eldiveni bile 12 numara giyiyorum) benim makineyi kullanmam biraz zor oldu ama alışma meselesi. Ufak tefek gıcırdamalar zorlanmalar olsada o boyutta bi makinenin yaşaması mucize 😊 alınırmı? Koleksiyon yapacaksanız 500 tl beni yormaz derseniz alınır. Yoksa onun yerine dk 500 -800 almak daha mantıklı tabi.

19. Makine OKUMA CEYMAR CXT 10 LİNKİ AŞAĞIDADIR

(link)

Üstadlar bilir Ceymar serisinin ipe uyumlu olmadığı söylenir hep. Bende bu ön yargıyla kullandım , tabi 0.04 ip sarmamında bi etkisi olmuş olabilirmi bilmiyorum ama hiçbir sorun yaşamadım gayet akışkan gayet soft bir kullanımı var makinenin. Yedek kafayla geliyor oluşu hafifliği eva sapının ele oturuşu gayet güzel balık geldiğinde yormadan çekebildim , fiyatı 2000 tl lere dayanmış ben olsam başlangıç makinesi olarak seçmezdim. He bütçeniz vardır başlamışken de iyisi olsun derseniz o zaman gayet güzel ve uzun ömürlü bir makine almış olursunuz.

Not: o paraya 1 adet daiwa 1 adet fishing reel800 1 adette yumoshi 2000 alınırmı alınır 😊

20. Makine NOMURA HİRO 20 (SATIŞI ARTIK OLMADIĞI İÇİN LİNKİ YOK )

Yedek kafayla gelen grafit gövdeye sahip 2000 lik makinelerin en ağırı fakat buna mukabil pürüzsüzlükte fazlasıyla üst segmentte kalıyor sarımı yumuşak ele oturuşu çok iyi sap kısmının uzunluğu gayet güzel iş biraz bu makinede LRF den çıkıp SPİNE kayıyor diyebiliriz. Uyumlu bir kamış ve ip ile spinde üzmeden çok çok rahat kullanılabilir. LRF için bir miktar ağır ve güçlü kaldı çünkü. Balığın geldiğini bile çekerken anlamıyorsunuz kamışın ucuna bakmazsanız.

21. Makine BAUER OPERA RANK LİNKİ AŞAĞIDADIR

(link)

Bauerin en ekonomik makinelerinden biri. (ekonomik derken performans olarak )

Çok beklentiniz yoksa iş yapabilir bu makineyide 1 saat kadar kullandım (daha doğrusu bauerleri 1 saat ve üzeri kullandım) malzeme kalitesi ortanın üstünde tutma sapının genişliği güzel. Metal kafa oluşu güzel 1000 lik olmasına rağmen rakiplerinden 30 40 gram ağır. Ama tabi 1 saatlik kullanımda o ağırlık farkını anlayamıyorsun yada ben anlamadım. Balık geldiğinde gayet rahat çekti kol boşluğu olmayan makinelerden ama fiyat olarak rakipleri var. Seçenekler arasında son sıralarda olur.

22. Makine BAUER FEEDER WİND 10 LİNK AŞAĞIDADIR

(link)

40 Gram ağırlık farkını saymazsak kullandığım kadarıyla Daiwanın makinasını kullanıyormuş gibi geldi bana. Çok akışkan bir sarıma sahip fiyatını hakeden makinalar arasında. Beklentiyi çok yüksek tutmamakla beraber 2 iğneli çapariyle 2 istavriti aynanda çektim makinede herhangi bir tepkime zorlanma olmadı kalama kısmı azıcık sert bunu sorun olarak saymazsak gayet güzel bir başlangıç makinesi olur.

23. Makine BAUER LAMPEST 10 LİNK AŞAĞIDADIR

(link)

En sona en beğendiğim 4 makineyi sakladım diyebilirim. LAMPEST 10 da bunlar arasında. Her ne kadar sarım hızı 82 cm ile LRF ye çok uygun olmasa da makinenin ele oturumu sap-kol dizaynı gayet kullanışlı yeden kafa ile gelişi artı puan. (Bu arada 40 lık olan makinesini de spin için aldım daha denemedim.)başlangıç seviyesinden sonrada kullanılabilir beklentinize göre. Tabi sarım hızı yüksek gelmezse. Balık tutarken sanki 800 lük 500 lük makine kullanıyormuşsun hissi veriyor. Kalama yumuşak tam kapalı olduğunda sıyırma yapmıyor. Alınır ve kullanılır.

24. Makine CAPTAİN TİNY 1500 LİNKİ AŞAĞIDADIR

(link)

Captain Hacker ile beraber tereddütte kalarak aldığım makinelerden biri. 1500 lük kafa yapısına rağmen hafifliği ve sağlamlığı çok hoşuma gitti. Açıkçası (daiwayı anlatırkenki marka takıntısı konusu) alırken tereddütümün sebebi araştırmamış olmamdı ama işte şöyleki üzerinden markasını silip DAİWA SHİMANO OKUMA yazın 2 3 katına satarsınız çok rahat bir şekilde. Üst sınıf bir makine kullandığınızdan şüpheniz olmuyor resmen . şuanki fiyatı 1000 tl civarında sanırım fiyat performans olarak + özellik olarak + hafiflik olarak baktığınız zaman gayet uygun bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor . şöyle ki okumanın başlangıç seviyesi acuadoru yada ariayı bu paralara almaktansa tercihimi bu makineden kullanırım . sarım rahatlığı rotorun akışkanlığı sessizliği gayet güzel .

25. Makine KUDOS LİGHT STYLE 1000 LİNKİ AŞAĞIDA

(link)

2 Saat aralıksız kullandığım tek makineydi denemelerim arasında. Çokta merak ediyordum açıkçası LRF ile uğraşan arkadaşım vasıtasıyla aldım zaten tavsiye üzerine. İyiki de almışım dedim kullanınca. Markaların hegemonyası arasında kesinlikle hakkı yenmiş bir makine (başlangıç seviyesi makineleri arasında tabi) ve yine beklentiye dayalı olarak LRF disiplinininde sürekli avlanan biri iseniz uzun kullanımdan sonra yedeğe ayırmak istemeyeceğiniz makinelerden. 2 saate rağmen fazla balık alamadım fakat aldığım tüm irili ufaklı istavriti çekerken gücünden sarım şeklinden hiç taviz vermedi. Bu paralara kesinlikle alınması gereken başlangıç + orta üst seviye makinedir.

26. Makine CAPTAİN HACKER 1000 LİNK AŞAĞIDADIR

(link)

Yarım saatlik kullanım fırsatında makine kendi kalitesini belli ediyor. Tabi ki yine beklenti dahilinde fakat bu sefer biraz daha iyi çünkü bu fiyata satılması çok enteresan rakipleri 2000 3000 liraya satılırken. Pürüzsüz bir sarım metal kafa hafiflik parçaların birbirine uyumu gayet güzel. Bu arada captain markasını çok araştırma fırsatım olmadı belki bizim ülkemiz dışındaki ülkelerde gerçekten çok enteresan satış adetlerine ulaşmıştır. Ben her halükarda 1 adet daha sipariş geçtim bulunsun. Kesinlikle alınabilir ve kullanılabilir. Üzeceğini zannetmiyorum bu makinenin.

Kıymetli hobidaşlar , abiler, kardeşler; Adım Hıdır elimden gelen budur mantığı ile hareket ettim. PARASINA GÖRE bütün makineler güzeldi. Kötü yanlarını gördüğüm kadarıyla yazdım. İç düzeneklerini açma fırsatım olmadığından dolayı çok uzun vadede ne getirir belli olmaz tabikide fakat ekonominin arşa çıktığını bu günlerden 300 400 tl ye çinden alınan bir 500 -800-1000 lik makinenin kimsenin kesesine çok fazla dokunacağını zannetmiyorum . dediğim gibi beklentiyle doğru orantılı olarak belkide size göre gayet kullanışlı gelecektir. Ya da 3-4 binliraya aldığınız makineden memnun kalmayada bilirsiniz. Shimanoları neden denemedin diye soracak olabilirsiniz. Stradic ve stellayı aldım fakat bilerek denemeye sokmadım. Hem fiyat hem bariz kalite üstünlüğü olacaktı.

Olurda makine bazında daha detaylı inceleme isterseniz yazdığınızda en kısa sürede daha uzun kullanıp denerim. Sonuçta yarım saat – 1 saat kullanımda başıma gelenleri anlattım. Tüm gün kullanımlarda mutlaka makineler daha değişik reaksiyonlar verecektir.
ESEN KALIN.

Emeğine sağlık çok güzel bir inceleme olmuş ,özelikle yeni başlayanlar için çok faydalı olacak , bende captain hackeri almaya düşünmüştüm bir ara ama pek bir yorum bulamamıştım makinanın ağırlığı ne kadar acaba tartma şansınız var mıdır.

Son düzenleme:
eline kolu sağlık reis. çok güzel bir inceleme olmuş. favori makinalarını favorilerime ekledim. en kısa zamanda satın alıp denemek isterim.
rassgele.

Emeğine sağlık çok güzel bir inceleme olmuş ,özelikle yeni başlayanlar için çok faydalı olacak , bende captain hackeri almaya düşünmüştüm bir ara ama pek bir yorum bulamamıştım makinanın ağırlığı ne kadar acaba tartma şansınız var mıdır.
Rica ederim nedemek bi nebze faydamız olursa ne mutlu. karşılaştırma tablosunuda yapmıştım onuda ekleyeyim 190 gram 1000 lik olanı.
MARKA MODELALIM YERİBİLYE SAYISIAĞIRLIKDEVİRDRAGSARIMFİYAT
OKUMA ACUADOR 1000ACENGİZ BALIKÇILIK3+1198 GR4.8;15 KG61 CM780 TL
BAUER OPERA RANK 10RİNGA OUTDOOR7+1233 GR5.1;12 KG630 TL
OKUMA CEYMAR CXT 10CENGİZ BALIKÇILIK6+1170 GR5.0;13 KG55.3 CM210 TL
OKUMA ALARİS 20 3 ADETN113+1204 GR4.8;15 KG61 CM123 TL
DAİWA STRİKEFORCE 1000BEXTREME OUTDOOR1180 GR4.9;14.4 KG54 CM706 TL
BAUER FEEDER WİND 10HOBİDASH5+1228 GR5.1;12 KG630 TL
BAUER LAMPEST 10BALIK STORE3+1214 GR6.2;19 KG82 CM660 TL
ECOTACKLE SUMİRE FD 500OLTA REYONU6+1150 GR5.2;12.2 KG571 TL
DFT BELATRİX 500BALIK MARKETİM1+1138 GR4.8;11.8 KG410 TL
KUDOS LİGHT STYLE 1000AVMAR3+1175 GR5.2;13 KG900 TL
CAPTAİN HACKER 1000TAYFUN DENİZ AV6+1190 GR5.1;13 KG860 TL
CAPTAİN TİNY 1500TURANLAR OUTDOOR6+1178 GR5.2;15.5 KG1000 TL
NOMURA HİRO 20CENGİZ BALIKÇILIK10+1257 GR5.1;16 KG240 TL
BAKAWA VM 1000ALİEXPRES12+1157 GR5.2;112 KG165 TL
CAPERLAN VXM 1000 2 ADETDECHATLON6+1192 GR5.2;16.2 KG63 CM338 TL
YUMOSHİ KS2000CBTX GLOBAL12+1225 GR5.2;112.5 KG581 TL
GRANDİS YOLO GD 900AMAZON4+1152 GR5.0;12.2 KG295 TL
FİSHİNG REEL ZP800TEMU.COM12+1164 GR5.2;15 KG417 TL
FİSHİNG REEL ZP500TEMU.COM12+1158 GR5.2;15 KG418 TL
YUZHİYUAN UE 1000TEMU.COM9+1153 GR4.8;13 KG438 TL
DK1000TEMU.COM12+1204 GR5.2;14.8 KG460 TL
HAUT TON DY2000TEMU.COM13+1210 GR5.2;19.9 KG62 CM414 TL
PROBEROS BM 2000TEMU.COM1191 GR5.2;15 KG340 TL
DK1 - 800TEMU.COM5+1149 GR5.2;13 KG348 TL
FİSHİNG REEL HP 800TEMU.COM5+1158 GR5.2;16 KG403 TL
FİSHİNG REEL DK800TEMU.COM12+1140 GR4.8;16 KG344 TL

Kendiniz mi tartınız yoksa bunlar itahlatçının yazdığı ağırlıklar mı , ağırlık konusunda pek doğru yazmiyorlar da daiwa regal 2000 lt bile yazandan 5 gr daha ağır çıktı ,hassas tartıda tartıyorum

Son düzenleme:
Kendiniz mi tartınız yoksa bunlar itahlatçının yazdığı ağırlıklar mı , ağırlık konusunda pek doğru yazmiyorlar da daiwa regal 2000 lt bile yazandan 5 gr daha ağır çıktı ,hassas tardıda tartıyorum
kudos ve captain markaları birebir aynı ağırlığı verdi. bauer markası 2 -3 gram fazla çıktı çin markaları enteresandır 4-5 gram daha az çıktı. kendim tarttım bu arada.

Teşekkürler , hacker daha uzun süre deneme şansınız olursa izlenimlerinizi yazarsanız.

Son düzenleme:
Back