GURKANKALKAVAN
Aktif Üye
Rica ederim nedemek. Keşke daha fazla marka model deneme şansımız olsada seçenekler çoğalsaTeşekkürler Gürkan . Eline Emeğine sağlık kardeşim.
Rica ederim nedemek. Keşke daha fazla marka model deneme şansımız olsada seçenekler çoğalsaTeşekkürler Gürkan . Eline Emeğine sağlık kardeşim.
Rica ederim abi ne demek. keşke zaman kısıtım olmasa da daha detaylıca inceleyebilseydim. ama tek tek zaman içinde hepsini uzun kullanacağım.Güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş Gürkan.
Eline, emeğine sağlık
Biri Daiwanın başlangıç makinası diğeri Captain markasının orta seviyeye yakın makinası ama karşılaştırmam gerekirse kullandığım süre boyunca captain hacker bana daha kullanımı kolay ve pürüzsüz geldi. yani sırf daiwa diye başlangıç makinesini almaktansa captaini alırdım ben olsam.sizce captain Hacker 1000 L.R.F mı almalıyım yoksa DAİWA STRİKEFORCE 1000 B mi almalıyım ?
hacker 1000 yaklaşık 300 tl daha pahalı.
🙂 Aman yanlış anlaşılmasın. övmek falan yok parasına göre iyi sadece. yani büyük beklenti içinde olmamak lazım. ama 1000 1200 tl civarında bedeline göre 2000 2500 tl lik makinelerin işini yapıyor. bunun sebebi muhakkak ki marka değeriyle doğru orantılı. tıpkı abd de mitchell ve penn markalarının daha rağbet görüp Türkiye'de kimsenin bilmemesi gibi. tabiki bi okuma shimano daiwa değil ama onların başlangıç seviyelerinden daha kullanışlı benim gözlemlediğim.o kadar övdün ki, şu captain hacker 1000 lik modeli nerede aradıysam bulamadım. hiçbir yerde sıfırı yok. elinde olup da satmayı düşünen olursa satın alabilirim.
Aman estafurullah. memnun kaldıysanız ne mutlu bana. lrf makineleri genelde bi yudumcuk olur. 🙂 zaten. buna eş değer alınabilecek kudosun light style makineside var bikaç gram daha ağırdır ama oda benim denemelerim sonunda ilk 3tedir fiyat performans olarak.sonunda hacker'i buldum aldım sahiplendim 😀
ama kutuyu bi açtım şaşırdım resmen, bi yudumcuk makine, avuçiçi kadar bişey çıktı kutudan 🙂 şey çok iyi ama ileri sararken geri çevirmek istediğinde anında fren yapıyor, sıfır geri salma, hiç kaçırma yok.
sağol varol üstadım sayende güzel bir makineden haberdar olduk ve aldık.
rassgele.