inan01
Daimi Üye
- Tepki
- 1,835
- Ödül
- 103
Selamlar forum ahalisi;
Uzun zamandır Ceylan çıkıyor bizim buralarda (Hatta yakalayamayanı dövüyorlar 😀 ) . Bir türlü peşine koşmak nasip olmamıştı. Dün üç arkadaş ani bir karar ile öğlen saatlerinde yola koyulduk ve meramıza vardık. 1-2 saat sırtı ile yoklama yaptık. Bizden başka sırtı çekenler de vardı merada. Diğer teknelerden birinde beyaz renkli rapala ile balık aldıklarını görünce, katilim Maria Tight Slalom POH rengini klipse iliştirdim ve bir süre sonra ilk ceylan kepçede. Bir sonraki ise, önünde çelik tel olmasına rağmen, botun dibinde sahte ile birlikte sulara gömüldü. Lider tiftik tiftik
Muhtemelen balığı çekerken diğerleri de saldırdı ve lideri bu hale getirdi diye düşündük ki iki balığın kuyruğu da yenmişti (Düşenin dostu olmaz diye boşuna dememişler 😀 ) Başka açıklama gelmiyor aklıma...
Ava shorejig ile devam ettik. Klipse Maria Mucho Lucir 25 gr full glow rengini iliştirdim. Ardından da 4 balık daha kandırabildim. Kaçan göçenleri saymıyorum =)
Takım bilgisini merak edene;
Shimano Sustain 7-35 gr 2.69 mt
Shimano Exsence C 3000
Shimano New Kairiki 0.16 mm
Shimano Ocea 30 lb
Same Power Snap
Maria Tight Slalom POH - Maria Mucho Lucir 25 gr Full Glow
Hepinize keyifli ve daha güzel avlar diliyorum...
(link)
(link)
(link)
(link)
Uzun zamandır Ceylan çıkıyor bizim buralarda (Hatta yakalayamayanı dövüyorlar 😀 ) . Bir türlü peşine koşmak nasip olmamıştı. Dün üç arkadaş ani bir karar ile öğlen saatlerinde yola koyulduk ve meramıza vardık. 1-2 saat sırtı ile yoklama yaptık. Bizden başka sırtı çekenler de vardı merada. Diğer teknelerden birinde beyaz renkli rapala ile balık aldıklarını görünce, katilim Maria Tight Slalom POH rengini klipse iliştirdim ve bir süre sonra ilk ceylan kepçede. Bir sonraki ise, önünde çelik tel olmasına rağmen, botun dibinde sahte ile birlikte sulara gömüldü. Lider tiftik tiftik
Ava shorejig ile devam ettik. Klipse Maria Mucho Lucir 25 gr full glow rengini iliştirdim. Ardından da 4 balık daha kandırabildim. Kaçan göçenleri saymıyorum =)
Takım bilgisini merak edene;
Shimano Sustain 7-35 gr 2.69 mt
Shimano Exsence C 3000
Shimano New Kairiki 0.16 mm
Shimano Ocea 30 lb
Same Power Snap
Maria Tight Slalom POH - Maria Mucho Lucir 25 gr Full Glow
Hepinize keyifli ve daha güzel avlar diliyorum...
(link)
(link)
(link)
(link)