Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

29 Ekim 2015 İstanbul Boğazda Tekne ile Balık Avı Organizasyonu

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
cumartesi günü kaç tekne çıkıyosunuz @Selahattin eğer kontejyan belliyse ona göre bi görüşme yapıp yer ayırttıyım senle bi avlanamadık
2 tekne çıkacağız, diğer tekne full dolu, benim teknenin burnunda iki kişi avlanabiliyor kardeşim, yani 2 kişilik burunda avlanmak şartıyla yerim var :)

fsr

Üye
Adı
Ferhat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
29 Ekim Perşembe organizasyonunda sabah 06 da kim kalkacak diyen ya da rahatısızlığı olan ya da 29 Ekim törenlerine katılacak kimse yok mu :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
perşembe yok malesef, şuanda açıkta kalan 7-8 kişi var dediğim gibi erken davranan kapıyor tarzında yapacak bişi yok. Hepimizin derdi bir an önce kontenjanı doldurup fazla uğraşmadan ödemeleri alıp tekneyi ayırtmak..

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Selahattin ABİ cumartesi öğleden sonramıydı ben sazan gibi atladım aama gece çalıştımı unuttum :acpsnr::acpsnr::acpsnr: balık adama herşeyi unutturuyo valla
yada öğleden sonrada yapıcakmısın organizasyon

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Zaten bu toplu tur olayını askıya alacağım , Lüfer sürüleri Karadenize dayanmış, lüferciliğe başlıyorum dostlar hakkınızı helal edin :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

zubcak

Üye
Adı
zübeyir
Arkadaşlar günaydın,
İşyerimin konumu, işten çıkış saati vs. gibi etkenlerden dolayı üsküdara zamanında yetişip balık malzemeleri satan dükkanlardan alışveriş imkanım maalesef yok. Bana 2-3 adet çinekop'a uygun tüylü çapari getirebilecek bir arkadaş olur mu ? Çaparilerin ücreti yarın sabahki buluşmada takdim edilecektir.

Tühh yaaaa keşke baksaydım.bugün gittim aldım kendime 4 tane daha çapari bilsem alırdım...ama yinede yoksa elinde 7 tane felan bende olucak. Paylaşırız artık :)