3 Shimano, 1 Daiwa aralarinda yarissa ne olur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Denklem2a
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Denklem2a

Yeni Üye
Tepki
4
Ödül
5
S.A forum ahalisi,
Su konuya bi el atin bakalim ne cikacak
Capture d'écran 2026-10-05 185119.png

Fiyat, tek turda sarim miktari ve agirliklari birbirine cok yakin 4 makina var.
Biliyorum bunlar disinda yiginla makina var, ama bunlar arasinda seciminiz hangisi olurdu?

Bu makinanin takilacagi kamis; Penn tidal X, 3 parca (4.20m).

Tesekkurler iyi aksamlar.

VANFORD, sanırım yeni versiyon bir makine. Açıklamalarında ki teknik özellikleriyle, ULTEGRA serisine kıyasla, bir üst seviye bir ürün. Param çok ise, bir denerim. Kısıtlıysam Ultegra derim.

Hiçbiri kamisa göre küçük kalır diye düşünüyorum kendim böyle bir takım kuracak olsam 6000den aşagi makine takmam.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilerek mi 420 kamışa 5000 lik makina arıyorsunuz yada ne tür av yapacaksınız

çünkü bende ilk başlangıcımı öyle yapmıştım 420 kamışa 5000 lik makina ile ama çok uyumsuz olmuştu 5000 lik makine 420 kamışa küçük kalıyor

bilerek mi 420 kamışa 5000 lik makina arıyorsunuz yada ne tür av yapacaksınız

çünkü bende ilk başlangıcımı öyle yapmıştım 420 kamışa 5000 lik makina ile ama çok uyumsuz olmuştu 5000 lik makine 420 kamışa küçük kalıyor
Gunaydin ustam,
420lik kamis istanbul bogazi icin, yilda 2-3 sefer ancak kullanirim yurt disinda yasiyorum ve kamisi getirip istanbul da birakmayi dusunuyorum, arada geldigimde kullanirim diye dusunuyorum. Istanbul'a yilda 2-3 sefer kullanmak icin bir de makina birakmayayim.

Bu makinayi sadece bu kamis ile kullanmak icin almiyorum, elimde bir (link) bir kamis var, alacagim makina iki kamis arasinda gidip gelecek.
Istanbula gidip gelirken takim tasimak yerine makina tasiyacam.

6000 ya da daha buyuk bir makina alacak olsam kingdom icin cok buyuk olacak, kingdom'un ustunde 4000lik nexave vardi ona da benim oglan el koydu

Isin ozeti bu, bir makina alam iki kamisla kullanam diyorum, 5000 penn'e kucuk gelecek biliyorum ama 6000 de kingdom'a buyuk olacak 🤷‍♂️

Yılda bir kaç defa kullanacaksanız daha vasat markalardan uygun fiyatlı makinelerden seçim yapmakta fayda var bence.

shimano ultegra fd c5000 xg makinemi, emektar 3.90 albastarıma takmışlığım var, 3.90 albastar ile birlikte almış olduğum 11 bilyalı birsürü özellikli 60lık albastarımı hiç aratmamıştı ancak 5000lik bir makine 4.20lik bir kamışa çok uymuyor sanki.

(60lık albastar arızalanmıştı misinayı bazen aynı noktaya topluyordu atım sırasındada misina birden boşalıp dolaşıyordu
sorunu çözemedim bende geri dönüşüme gönderdim çöpe 😎 )

O kamışın hakkı 8000.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back