4/1/2014 saroz balık avı organizasyon

İzmir'de oluşum, işyerinden izin alma problemlerim, maddi olarak da belimi büken sebepler olmasa, bu ders niteliğindeki tecrübe dolu organizasyonu kaçırmamak adına dağ, tepe, yağmur, çamur, kar, tipi, yorgunluk, uykusuzluk, açlık, susuzluk vız gelir trıs giderdi Ali ağabey. Büyük bir aksilik olmaz ise avın sonunun fıstık gibi balık/balıklarla sonuçlanacağını görmek için müneccim olmaya da gerek yok 🙂 Henüz tanışmadım siz değerli büyüğümle ama Süleyman ağabeyimden dinlediğim ve yazılarınızı okuduğum kadarıyla sizi çok yakın bir ağabeyim/dayım gibi görüyorum. İnşallah bu ve buna benzer avlarda beraber olacağımız zamanlar ufukta çok uzakta değillerdir. Gülmekten ağzımın yırtılacağını biliyorum 😉 Bu av gerçekleşir ve mümkünatı olur da videolu/videosuz - fotoğraflı/fotoğrafsız bir raporunu açabilirseniz cennetlik olursunuz ağabeyim 🙂 Şimdiden her alanda her zaman rastgelmesi dileklerimle...

Eyvallah kardeşim. Her zaman bekleriz.benim pek resim cekme huyum yok.cekmis olsam da paylasmiyorum.polemik yaratmamak adına 🙂) gidemiyorum su an saroza halen is bitirmekle mesgulum.ama hafta sonu marmaradan alicam hirsimi gibi gözüküyor.sevgiler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back