4 evli erkek BALIĞA çıkarsa...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Skunet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizimki de gezme olsun da nere okursa olsun.bizde islemez bu taktik

Yaş oldu 33 evlen evlen diye kafamın etini yediker. Al bir sebep daha evlenmemek için. Büyük konuşmayayım da beni balığa salmıcak bi klipse de onu takarım atarım suya.

Bence bu isler denge meselesi sürekli baliga giden biri olarak birinci kural nasıl başlarsan öyle gider basta balık meselesini söyleceksin arıza çıkmayacak sonradan söyleyince sıkıntı
Sürekli baliga gidip evi ihmal etmemek lazım Allah korusun ev yıkılır öyle arkadaşlarım var
Dengeyi iyi kurun ne balıktan olun ne huzurdan 🙂

Bence bu isler denge meselesi sürekli baliga giden biri olarak birinci kural nasıl başlarsan öyle gider basta balık meselesini söyleceksin arıza çıkmayacak sonradan söyleyince sıkıntı
Sürekli baliga gidip evi ihmal etmemek lazım Allah korusun ev yıkılır öyle arkadaşlarım var
Dengeyi iyi kurun ne balıktan olun ne huzurdan 🙂
Aynen bizimde bi köylümüz vardı,hem kara hem tatlı su avı yapıyor.ilk hanımı boşadı,ikici ile ne oldu bilmiyorum 🙂 adam o kadar av bağımlısıydı ki,babası ölüm döşeğindeyken bile ava gidiyor diye duydum.eski türk filmine bile konu olmuşluğu var avcılığın.hastalık diyorlar,bence yanlış bi tabir.hastalığın tedavisi var,ama bu tutkunun ne bir tedavisi ne de bir anlaşılmışlığı var diğer insanlar tarafından.

valla benim hanım başta hiç istekli değildi. birkaç sefer zorla götürdüm. balığı tutunca çok hoşuna gitti. şimdi benden daha çok seviyor balığa çıkmayı. bir hafta çıkmazsak küsüyor falan. doğumgününde kaliteli ve pahalı kamış ve makine istiyor. en kaliteli iğneleri misinaları aldırıyor. balığa çıkmadan en az 4-5 takım hazırlattırıyor bana ne olur ne olmaz diye. yarın tekne diye tutturmasından korkuyorum. hanımı bı işe bulaştırdığıma pişman olmak üzereyim :uzgnm:

Back