4 kamış arasında kaldım

Godric1461

Aktif Üye
Tepki
57
Ödül
38
Merhabalar herkese.Trabzon'da av yapıyorum çeşit biraz kısıtlı.İstavrit, eşkina, levrek arada zargana ve kefal tutmak için çok yönlü bir light spin kamış arıyorum.Arasında kaldığım ürünleri aşağıya ekledim sert bir kamış istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Daiwa legalis 5-15
Daiwa silver creek 3-14
Fujin boreas 1-20
Ryuji infinity 1-20

NaniwaOsakaShi Multiverse 230 cm 3-25 gr incelemeni öneririm. Bunlar yeni teknoloji multiverse kamışlar. Hem HRF hem de Light Spin disiplinine yatkın kamışlar.

Merhabalar herkese.Trabzon'da av yapıyorum çeşit biraz kısıtlı.İstavrit, eşkina, levrek arada zargana ve kefal tutmak için çok yönlü bir light spin kamış arıyorum.Arasında kaldığım ürünleri aşağıya ekledim sert bir kamış istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Daiwa legalis 5-15
Daiwa silver creek 3-14
Fujin boreas 1-20
Ryuji infinity 1-20
Ryuji çöp dünkü firma kamış aldım avı yarıda bıraııp iade ettim kamışta daiwadan şaşma croscast serisi altına inme hem sert hem hissiyatı kamışlar

tercihler arasında en sert olan FUJİN (tabi nekadar sert ve dayanımlı kamış istediğine bağlı olarak değişir) ama atar aralığı seni yanıltmasın 3- 18 gram olarak düşün o kamışı

Valla fiyatı da çok iyi biraz araştırayım ben bunları teşekkür ederim.

İlk fırsatta bende alacağım. Osaka kötü ürün çıkarmaz. Muhakkak bu kamışında yeri olmalı takımlarım arasında. Bu fiyata bu özellikleri bulmak çok zor.

Özellikleri

Geliştirilmiş IM9 karbon kullanımı Multiverse modeline ekstra hafiflik sağlar.Drag X Core Karbon örgüsü ve Osaka patentli TUBE MK4 tünelleme teknolojisi karbon örgüleri çok yüksek kuvvetlerde bile karbon iplikçikleri kusursuz bir şekilde bir arada tutar.

Multiverse olta kamışlarında Fuji Slim O-Ring hafiflik , uzun ömür ve korozyona karşı yüksek dayanıklılık sağlar. Slim yapısı çok yüksek atışlar yapmanıza olanak tanır.

Multiverse serisinde IM9 carbon dışında kamış ucundan , makine yatağına kadar kamışın genelinden bağımsız 0.09mm fiber tel bulunmaktadır. Toplamda 10g ağırlığında ki bu kısım sayesinde kullandığınız yemlerin yüzüş hissini , balık vuruşlarını mükemmel hassaslıkta hissedeceksiniz. NaniwaOsakaShi Sense+ adını verdikleri bu yeni teknoloji hissiyatı %30'a kadar arttırıyor. Multiverse olta kamışı ile sahtenizi suya ilk attığınızda farkı anlayacaksınız.

Boy: 230 cm

Atar: 3-25 gr

Ağırlık: 130 gr

Kapalı uzunluk: 115 cm

2 Parça
Halka sayısı: 8

%100 karbon

Fuji Halka

Back