Crossfire la legalis'i nasıl aksiyonlarını birbirine benzettiniz? İkisinide kullandım ikiside çok farklı, Crossfire spine ilk başladığımda acemi olarak bilmeden aldığım kamış (gerçi o zamanları daha legaliste piyasaya çıkmamıştı) Crossfire mh aksiyonlu çok sert ve ağır odun gibi bir kamış 60-70 gr bile atsanız banamısınız demez, kaşık ve düz sarımlı rapalalar için uygungundur ama silikon yüzdürüp aksiyon veremezsiniz çünkü silikonu hissedemezsiniz, su üstüyle wtd yapmaya çalışın 5. denemenizde kolunuzu ağrıtır su üstünü çıkartırsınız klipsiden pek düzgün wtd'de çıkmaz zaten ortaya, ragot silikon salkım takımı top arkasıyla atmaya uygundur, legalis'i alalı 4.sene olacak kullanıyorum hafif ucu hassas ve uçtan esneyen bir kamıştır, silikon yüzdürüyorum jig head'in dipte sürtündüğü her taşı hissettirir balıkta silikona dokunduğu zaman hissedersiniz 10-35 gr atarlı olmasına rağmen 5 gr'lık silikonu bile yeterli mesafeye atar sanki 10-35 değilde 7-28 gibidir yumuşaklığı esnekliği, su üstü sahtleri yüzdürmekte çok iyidir wtd aksiyonunu çok kolay yaparsınız hafif olduğu için yormaz fiyatına göre çok iyidir kur düşükken 400 liraya almıştım, Crossfire şu an evde duruyor yemli avda kullanıyorum, bu yazıyı yazmamın nedeni ise birilerinin iki kamışın aynı olduğunu düşünüp daha ucuz diye crossfire alıp pişmanlık yaşamaması içindir.