43x2,5 Levrek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan inan01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada duel silver dogda kendini kanıtlamış oldu bir kez daha,

Silver dog uzağa erimi oldukça iyi bir sahte wtd aksiyonunu oldukça iyi alıyor üzerinde owner st46 6 no iğne var tek kötü yanı özelliklede kullandığın modelin çok çabuk deformasyona uğraması 1 avdan sonra sahte resmen iğne izinden harita gibi oluyor,

bu sahte ile birçok kez balık saldırısı aldım lakin balığı almak birtürlü kısmet olmadı piyasada adı sanı reklamı yapılmamış olduğundan pek duyulmamış olan bir sahtedir kendileri,bu duruma paralel olarakda fiyatları gayet makul,

Avlarını tebrik ederim ustam.

Tebrikler İnan
Çok güzel bir levrek

Teşekkür ederim 🙂

Tebrikler.Daha irilerine rastgelsin.

Teşekkürler, darısı sizlere inşallah 🙂

Tebrikler. Harika bir av. Sahteyede bayıldım. Koleksiyona eklemem lazım.

Sahte gerçekten güzel ve başarılı 🙂 Kesinlikle eklenmesi gerekiyor. Teşekkür ederim

Maşallah Tebrikler. Daim olsun.

Teşekkür ederim. Rastgelsin 🙂

Hay maşallah ne güzel bir balık...

Maşallah 😀 Teşekkürler

MAşallah ustam balık biraz yağsız gibi geldi 😀

Eti biraz yavan olabilir mangalda yapmamakda fayda var 🙂

Şimdi bu konu başlığı altında bir sorum olacak tuttuğun kofana lüferlermi daha leziz yoksa levreklermi ?

Levreği hiçbir zaman mangalda yapmam. Yağda on numara 🙂 Tabi ki levrekler

Bu arada duel silver dogda kendini kanıtlamış oldu bir kez daha,

Silver dog uzağa erimi oldukça iyi bir sahte wtd aksiyonunu oldukça iyi alıyor üzerinde owner st46 6 no iğne var tek kötü yanı özelliklede kullandığın modelin çok çabuk deformasyona uğraması 1 avdan sonra sahte resmen iğne izinden harita gibi oluyor,

bu sahte ile birçok kez balık saldırısı aldım lakin balığı almak birtürlü kısmet olmadı piyasada adı sanı reklamı yapılmamış olduğundan pek duyulmamış olan bir sahtedir kendileri,bu duruma paralel olarakda fiyatları gayet makul,

Avlarını tebrik ederim ustam.

Bu balık harici birçok acemi saldırı da aldım ama kısmet bir adetmiş 🙂 Gerçekten çok başarılı ve söylediğiniz gibi pek duyulmamış bir sahte. Teşekkür ediyorum. Rastgelsin

Tebrikler İnan yine güzel bir av , bu balıklarda seni ayrı seviyor...

Tebrikler harika bir av olmuş devamıda denk gelir inşallah🙂

Ben işteyken mideye indirdiğin levo bu tanıdım 😀

Arşivinden bir kaç rapor atmışsın, bana açtırma bak arşivi 🙂

Back