Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

5 Kilo Levrek Suya İade

Onlins

Aktif Üye
Katılım
7 Kas 2018
Mesajlar
397
Tepkime puanı
347
Puanları
63
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Cihan Akalın adına...

SİZ HİÇ BU KADAR GÜZEL GİDEN BİR BALIK GÖRDÜNÜZMÜ...!!! TROFE SUYA İADE....

Ben gördüm... Gelişinden çok daha güzel bir görüntü...

Aşağıda ki videoda sizde görebilirsiniz

Her şey tam da istediğimiz gibi oldu.. C Tayyar Oğuz abi ile planımız vardı.. Trofe levrek arayacaktık ve kısmet olursa da suya iade edecektik... Yoğun çalışmalar sonucu bana kısmet oldu balık...Yaklaşık 5 kiloluk muhteşem güzellikte bir balıktı... İade edeceğimiz için grip takmadım hızlıca bir kaç fotoğraf alıp video eşliğinde suya iade ettik..
Video da bahsettiğim gibi ; sportif avcı olduğumuzu hatırlatmak adına , levreğin bizim bölgemiz için ne kadar değerli olduğunu anımsatmak adına ve Rabbimin bize sunduğu nimetlere şükretmek adına balığı suya iade ettim... ''Kötü gidişat '' dedim video da.. Balığı yormamak adına kısa kestim... O kısmı herkes aklına geleni düşünsün , limitler , av yasak dönemleri , ticari kaygılarla doğaya verilen zararlar , sirkülerin vicdansız ve alakasızlığı aklınıza ne gelirse.. Ben o an hepsini düşünüyordum ama hepsini anlatmaya kalksam balık ölürdü...
Daha yazılacak çok şey var ama biliyorum siz beni anladınız....
C Tayyar Oğuz abi sana da ayrıca teşekkür ederim...
Rastgele Dostlar...
Ekli dosyayı görüntüle 101370
https://www.youtube.com/watch?v=h11M15ldCTM&t=17s
Tebrikler , levrek sevmiyor musunuz ? :) hamsi kadar istavriti alanlar bu levreği görse ağlarlar.