5 Kiloluk Trofe Levrek Avım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Levreko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler çok güzel bir av olmuş. Levrekte harika.

Venus Z40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guzel trofe, eline saglik.. levrek avi bir baska, her haliyle hemen her atisi heyecanli, ne zaman ne denk gelir belli olmuyor.. devami gür olsun..
Sağol kayhan sanada rasgelsin, aynen levrek avı bir başka bazen hiç ummadığın anda balık çıkmayacak diye umudun kesildiği anda balık biniyor oltaya birde kafasını suyun üstüne çıkarıp kafa atması bir başka güzel oluyor 🙂

Eline emeğine sağlık Fatih. İçimiz ısındı bu güzel raporla. Daha irileri rast gelsin inşallah.
Sağol akif abi benimde içim ısınmıştı ama havalar yağışsız kurak gidiyo akdenizde su çok sıcak dalgası ve bereak o yüzden balık av vermiyor sadece geçen hafta iyi yağmur yağmıştı yağmurun arkasına balık yapmıştı. Sanada rasgelsin abi

Maşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağol murat abi sanada rasgelsin, sende bu aralar forumu boşladın av raporuda paylaşmaz oldun, forumun eski tadı tuzu yok zaten katılım çok düştü eski üyeler hep kayıp eskiden böyle bir trofe raporu paylaşıldınmı rapor patlardı çok muhabbet dönerdi, eskiden muhabbet odası sayfasına yazanlar olurdu yoklama falan alınırdı, @coner eşref abide kayıp nerelerde acaba?

Sağol murat abi sanada rasgelsin, sende bu aralar forumu boşladın av raporuda paylaşmaz oldun, forumun eski tadı tuzu yok zaten katılım çok düştü eski üyeler hep kayıp eskiden böyle bir trofe raporu paylaşıldınmı rapor patlardı çok muhabbet dönerdi, eskiden muhabbet odası sayfasına yazanlar olurdu yoklama falan alınırdı, @coner eşref abide kayıp nerelerde acaba?

İstanbul’da spin yapmak bana işkence gibi geliyor
Balık için gitmiyorum ama rahatlamak için tenha yerlerde kısa Atçek keyfi yapıyorum
Bolca malzeme ile oynuyorum
Paylaşacak birşeyler maalesef olmuyor
Sıkça foruma giriyorum paylaşımlara bakıyorum yine de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back