5 M.tekneye Kaç Kg Epoksi Macun

Tepki
21
Ödül
13
Tüm dostlarıma istanbul tuzladan selamlar...5 metre ahşap teknemi bakıma aldım. ahşap tamir işi bitti.Şimdi dış yüzeyine epokisi macun süreceğim.Acaba kaç kiloluk epoksi macun almalıyım.Marka önerileirniz nedir komple yapmaya gerek varmı yoksa sadece armozların birleşim yerlerine yapsam yeterlimi.Güzel ve hayırlı günler dilerim...

Ayhan bey ihtiyaç duyacağınız malzeme miktarı teknenin formuna ve genel kondüsyonuna göre değişkenlik arzedecektir ! Nacizane fikrim kesinlikle Armoz kalafatı için epoxsi macun kullanmamanızdır. Poliüretan armoz dolgusunu takiben tüm gövdeye Hafif Epoxy düzeltme macunu uygulamanızı tavsiye ederim. Aksi taktirde çok kısa sürede armozlarda çatlama ve teknenin su alması kaçınılmazdır ! Malzeme temini için sizede yakın olan Tuzladaki DEMA kimyayı tavsiye ederim. Uygulama sırasında ,tinerle temizleme ve astarlamayı mutlaka yapınız. Teknik destek için Mehmet Baloğlu ile görüşürseniz yardımcı olacaktır Tel:0530 510 15 05 Tel: +90 216 394 23 12 kendisine Eskihisar denizcilikten Akif Kaptanın referansıyla arıyorum diyebilirsiniz. Alım ve fiyat konusundada elinden geleni yapacağını umuyorum. Allah selamet versin. Pruvanız neta, dümeniniz kolayına gelsin. Sağlıcakla..

vakit ayırıp cevaplama nezaketinde bulunduğunuz için teşekür ederim. eskihisar çay bahçesi çok sık geldiğimiz bir yerdir.Tuzlaya gelirseniz misafir etmek isterim...hayırlı günler...tekneyi armoz birleşenleri ağırlıklı olmak üzere kaba bir zımpara yapıp macun ve boya işlemi yapacağım..Verdiğiniz telefondan arayıp bilgi alacağım ..Teşekürler...

Back