onat
Üye
- Tepki
- 28
- Ödül
- 23
cevap için teşekkür ederim kardeşim agzına saglık bu gün itibarıyla cumhurbaşkanından başlayıp tüm antalya millet vekillerine ve belediye başkanlarına mesaj üstü mesaj atıyorum resmen savaşa girdim tüm sivil toplum örgütleride dahil 640 km lik antalya sahilinde teknemizi denize indirecek bir tek yer yok bakıkçı barınagı var uzak sehir dışı oda oraya kadar harcadıgımız benzin bir yana herseferinde bizden 20 lira alıyor resmen soygun düzeni 6 ay teknemi baglıyım dedim barınaga 1500 tl para istiyorlar bu devlet bu odaklara neden bizi kazıklatıyor 1 kamyon harfiyatla çok kolay yapılacak birşey aslında benim bizim vergimizle liman yap sonra bizi kazıklat bu nasıl bir devlet anlayışı anlamış degilim bunu halledim bir gulet yapıcam madem adb istemiyorlar yelkene o bir yana hava güzel oldugunda tekneyi denize indirim gündüz limana baglıyım gece balıma çıkayım teknem 2 3 gün suda kalsın diye bir hesap yaptım onada günlügüne 20 lira istiyor liman komiklige bak
İzmir de çok farklı değil. Bence tüm tekne sahiplerinin vereceği imzalı bir dilekçeyi valilik göz ardı etmez.