500-600 TL ye kadar Jig takım tavsiyesi

Merhaba burak kardeşim, bende düşünüyorum jig makina ve kamış set ...biraz bakındım ..benim bütçemde seninle aynı sayılır...
Forumumuz da daha tecrübeli arkadaşlar ve abilerimiz var onlara da sor danış..

makina
ilk tercihim
(link)

2.ci tercihim

(link)

kamış

(link)

Babalar gününün yaklaşmasıyla Aralıkta ara verdiğim araştırmalara yeniden başladım🙂 Teknemize de kavuştuk çok şükür. Ustalardan Jig takımı konusunda son tavsiyeleri alabilir miyim?

Okuma Raw 65 makine ve Okuma Sarasota 180 kamış aldım sonunda.

İl avımızda 1 Kendo Torpido jig i kayalara taktırıp bıraktık.

Farklı jigleri denemek için spin de kullandığımız gibi klipsler kullanmalı mıyız? Yoksa her seferinde düğüm mü atmalıyız? Bunun bir şeması var mnı, internette bir türlü denk gelmedi.

Okuma Raw 65 makine ve Okuma Sarasota 180 kamış aldım sonunda.

İl avımızda 1 Kendo Torpido jig i kayalara taktırıp bıraktık.

Farklı jigleri denemek için spin de kullandığımız gibi klipsler kullanmalı mıyız? Yoksa her seferinde düğüm mü atmalıyız? Bunun bir şeması var mnı, internette bir türlü denk gelmedi.
Keşke almadan sorsaydın 🙂

Neyse hayırlı olsun. Jig takmak için bir Split halkaya direk düğüm atarak pense ile açıp jigi takman daha iyi olacak.

Keşke almadan sorsaydın 🙂

Neyse hayırlı olsun. Jig takmak için bir Split halkaya direk düğüm atarak pense ile açıp jigi takman daha iyi olacak.

Teşekkürler @Hamdi Bey. Dediğiniz gibi bağlamayı deneyeceğim. Takıp çıkarması klips kadar rahat olmaz ama daha sağlam olacağı kesin.

Back