Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

6000'Lik Makine İçin Spin Kamış

U1vi1

Üye
Adı
Berkay1236
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar elimde 6000'lik ryuji raptor makine var. Bu makine için bir spin kamışı almayı düşünüyorum. Yalnız bu kamışı bu makineye idarelik alacağım öğrenciyim elime para geçince ileride de bir spin makinesi almayı düşünüyorum 2.40-2.70 civarı bir spin kamış alsam çaparili istavrit avlarında veya diğer yerlerde kullanmalık olur mu sizce(idarelik)? Bauer spinex 2.40 veya Daiwa Sweepfire 240cm 20-40 gibi.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Şu an için harcama yapmak istemediğini belirtmişsin. Bir spin kamış önereyim, ileride makineni hafifletirsin. Kamışı her spin makine ile kullanabilirsin. Fladen extra flex kamışlar çok sağlam, 2.70 15-40 gram olanları ile hem yemli avcılık hem at çek yapabilirsin. Fiyatları da uygun bu kamışların.

Son düzenleme:

U1vi1

Üye
Adı
Berkay1236
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Şu an için harcama yapmak istemediğini belirtmişsin. Bir spin kamış önereyim, ileride makineni hafifletirsin. Kamışı her spin makine ile kullanabilirsin. Fladen extra flex kamışlar çok sağlam, 2.70 15-40 gram olanları ile hem yemli avcılık hem at çek yapabilirsin. Fiyatları da uygun bu kamışların.
Hocam okuma g-power aldım dediğin gibi ilerde makineyi hafifleteceğim yakın zamanda alırım zaten eğer spini seversem.