650 Tacar alinir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bledax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mehmet bey , Sadun BORO nun ilk dünya turu yaptığı tekne KISMET , 7 metre değil 10.5 boy 3.30 enindeydi ...
Adonis arkadaşımıza çok teşekkür ederim..yanlış bir bilgiyi düzelttiği için Sadun BORO değil Özkan GÜLKAYNAK 7.95 cm lik ''kayıtsız III'' isimli teknesiyle dünya turu atmıştı..

Suheyl bey,
YANMAR 3YM20 DIESEL 2400 -2600 rpm de 2.2 -2.5 litre yakit.
6.50 - 2.00 m ebat
600 kg agirlik
takribi hiz: 6-8 knot
tavsiyelerinizi bekliyorum.

bu arada telefon actim fiyat ogrendim... motor haric 35000.

Bu tekneye 600 kg dediklerini duyduğumda şok olmuştum. Acaba doğru mu? Doğruysa nasıl oluyor bu?

aksesuarlar:
paslanmaz çelik þaft, yaðlama glasörlüðü, salmastrasý, prinç pervane, krom-nikel dümen yelpazesi, plexiglas mika siperlik camý, maun kaplama bölmeler, kilitli kamara kapýsý, kilitli WC kapýsý, iki kiþilik yatacak mekan, güverteye çýkýþ, açýlýr-kapanýr cam malzeme koymaya elveriþli 3 adet menteþeli göz, zincirlik bölmesi ve menteþeli kapaðý, kamara içi halýflex halýsý, krom-nikel ön korkuluk, krom-nikel merdiven, aðaç motor kasasý, aðaç farþlar, WC ve baðlantýsý, mutfak dolabý ve lavabosu, musluk-hidrofor-su deposu ve baðlantýsý, sintine pompasý ve baðlantýsý, iskele-sancak feneri, kamara lambasý, WC bölmesi lambasý, elektrik tesisatý, sviç ve sigortalarý, motor montajý, motor baðlantýsýnda vana, kepçe, egzost sistemi çýkýþý, waterlock, goose neck, hortumlarý/kelepçeleri/baðlantýsý, direksiyon simidi/sistemi ve kablosu, rimot kontrol sistemi ve kablosu, ön demir, çekme makarasý, kurdaðzý ve babalar krom-nikel U çeki demiri, akü yeri, depo yeri, iç ve dýþ minderleri, yakýt deposu, körük tente, cam üzerinden arkaya kadar branda, bayrak direði, zehirli boya, akü, Çapa-zincir-ip.

Temel bir eksik yok gibi, livar yazmamışlar ama eklettirilebilir diye düşünüyorum. Fiyata vergiler de dahilse Rota ile aşağı yukarı aynı paraya denk geliyor...

Temel bir eksik yok gibi, livar yazmamışlar ama eklettirilebilir diye düşünüyorum. Fiyata vergiler de dahilse Rota ile aşağı yukarı aynı paraya denk geliyor...
valahi onemli bir konuya degindiniz.... vergi dahil mi sormayi akil edemedim.... tekneye bakmaya gidince sorarim artik.

Rota 660, 18-22bin arası(tutturabildiğiniz fiyata) satılıyor. 2 katı yani fiyat.

bahsedilen 660 fisher ise model ben de o aralika oldugunu isttim sagda solda... ama rota hakkinda cok fazla olumsuz seyler var internette... bu tacar olmazsa burdaki degerli agabeylerimin ve kardeslerimin tavsiyeleri dogrultusunda 5 metre alti enma,yerliyurt veya anil alip sadece balik tutmaya yonelecegim.

Back