650 Tacar alinir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bledax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 2 aydır gece gündüz tekne araştırıyorum. Ben sizin yerinizde olsam denizciliği çok önemli değilse Anıl Marin 5.80 C 'e bakarım. 10bin Euro + vergiler. Denizci değil derken deplasman tipi tekne değil demek istiyorum.

Son düzenleme:
Benim duyduğum rotanın boş fiyatı 20-22 civarında. Tacarda bahsedilen aksesuarları da eklerseniz aşağı yukarı aynı tutar ya da az fark kalır diye düşünüyorum, yanlış da olabilir tabi üreticilerden direk bilgi almadım. Rota bizim limanda da çok var ama benim gördüğüm yorumlar tamamen nerde ve nasıl kullandığınız ile alakalı. Deneme amaçlı kullanma imkanınız varsa ikisini de kullanın derim yoksa en iyisi kullanana sormak...

Benim duyduğum rotanın boş fiyatı 20-22 civarında. Tacarda bahsedilen aksesuarları da eklerseniz aşağı yukarı aynı tutar ya da az fark kalır diye düşünüyorum, yanlış da olabilir tabi üreticilerden direk bilgi almadım. Rota bizim limanda da çok var ama benim gördüğüm yorumlar tamamen nerde ve nasıl kullandığınız ile alakalı. Deneme amaçlı kullanma imkanınız varsa ikisini de kullanın derim yoksa en iyisi kullanana sormak...
emrah bey,
fikirleriniz icin cok tesekkur ederim.gercekten cok yararli oluyor.rota icin genel kanaat malzeme ve isciliginin vasat kalmasi ve tip itibariyla seyire cok elverisli olmamasi yonunde... kullanma fikri cok mantikli . tekrar tesekkur ederim.

Ben 2 aydır gece gündüz tekne araştırıyorum. Ben sizin yerinizde olsam denizciliği çok önemli değilse Anıl Marin 5.80 C 'e bakarım. 10bin Euro + vergiler. Denizci değil derken deplasman tipi tekne değil demek istiyorum.
degerli kardesim,
ben de yaklasik 4 aydir internetin altini ustune getiriyorum.denizciligi aslinda cok onemli degil ... ama diger kriterlerde eksik buldugum noktalar var.... gene fikir paylasiminiz icin tesekkur ederim... saygilar.

Canakkaleli kardesimizin yazdiklarini okudum. Cok guldum Allah da kendisini guldursun. Yazdiklarinin tamamina yuzde yuz katiliyorum.

Hayaller hep Titanic lakin acı gerçekler herdaim arkadaş teknesinde kendini bulur...🙂))))

ilerde büyütüp geliştirmek üzere, yeriyle birlikte satıldğından , beğenmemekle birlikte şimdilik 420 özkaya suzuki 15 hp den oluşan takım alınmıştır. ilerisi için yerliyurt -anıl marin- poseidon kalıp ve 30-40 hp aralığında motor takım düşünüyorum .değerli yorumlarıyla beni aydınlatıp yol gösteren başta hawk 17 ve havatemiz nickli üyelerimiz olmak üzere herkese teşekkür ederim .

Back