7 Eylül Cumartesi Muhabbet , Sohbet ve Lüfer Zamanı :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Melih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selahattin gidecekmisin sen, bende gelmeye çalışıcam İskorpit tutarım belki biraz, Hüseyin varmı bişeyler 😱😉😉

sabah kanlıca yaptık mesai öncesi sonuç alamadık. açıktan gelen sersem kefaller vardı bir kaç tane hatta birisi gözümüzün önünde öldü sürüklenmeye başladı artık ne daldıysa açıkta 🙂

Selahattin gidecekmisin sen, bende gelmeye çalışıcam İskorpit tutarım belki biraz, Hüseyin varmı bişeyler 😱😉😉

sabah kanlıca yaptık mesai öncesi sonuç alamadık. açıktan gelen sersem kefaller vardı bir kaç tane hatta birisi gözümüzün önünde öldü sürüklenmeye başladı artık ne daldıysa açıkta 🙂

Sersemlemiş kefaller gecen avımızda da vardı, büyük ihtimal lüfer irisi geçiş yapmakta 😉

Gökhan'cım,

Eğer gelirsen ve İskorpit'e olta atacaksan düşüncem değişecek ve ben de olta getireceğim ve İskorpit tutmaya çalışacağım 😉

Umarım gelebilirsin

Bir aksilik olmaz ise gelmeye çalışacağım Süleyman abim, İskorpit bence boğaz'ın ender lezzetlerinden. Çorbasından ziyade buğulaması ve mısır unu ile kızartmasına bayılıyorum, bu aralar ise çok canım çekmekte 😉

Ateşle kardeşim balık illa var 😉😉

Bir aksilik olmaz ise gelmeye çalışacağım Süleyman abim, İskorpit bence boğaz'ın ender lezzetlerinden. Çorbasından ziyade buğulaması ve mısır unu ile kızartmasına bayılıyorum, bu aralar ise çok canım çekmekte 😉

Aynen Gökhan'cım,

İskorpit'e bayılırım ve çoğunlukla dediğin gibi yaparım. Yakalasak ve dediğin gibi yapsak çok güzel olur

Ve, umarım gelebilirsin 😉

Çelik Telli Takımmı Yapsak Ne 🙂

Back