Video 7 gr. mepps e gelen Fırat Turnası ile mücadele

cancebeci

Daimi Üye
Tepki
748
Ödül
103
Merhaba arkadaşlar
4 günlük Elazığ gezimiz sırasında Forum üyelerinden Akın Çetindağ ile 2 defa Fırat turnası avı yapma fırsatı buldum. ilk gün avımızda öğlene kadar takip yada vuruş olmadı. Su üzerinde atlayıp zıplayan alabalıklar vardı bende yanımdaki hafif atarlı kamışla alabalık için şansımı denemeye başlamıştım ki incecik kamışa fırat turnası atladı(7 gr no 3 mepps ile )
2. Gün avımızda ise yine 3.5 kg. bir Fırat Turnası daha yakalayabildik onun görüntülerini de paylaşacağım

bizim için yine adrenalin dolu bu avın görüntüleriyle baş başa bırakıyorum iyi seyirler
Beğeni ve destekleriniz için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
4 günlük Elazığ gezimiz sırasında 2 defa Fırat turnası avı yapma fırsatı buldum. ilk gün avımızda öğlene kadar takip yada vuruş olmadı. Su üzerinde atlayıp zıplayan alabalıklar vardı bende yanımdaki hafif atarlı kamışla alabalık için şansımı denemeye başlamıştım ki incecik kamışa fırat turnası atladı(7 gr no 3 mepps ile ).

benim için yine adrenalin dolu bu avın görüntüleriyle baş başa bırakıyorum iyi seyirler
beğeni ve destekleriniz için teşekkür ederim

Avlak harika, Avcı harika, Mücadele harika,Av harika ama ilk dakikada kokusu buram buram ciğerlere dolan o sucuklu yumurta neydi be kardeşim. Hala gözümün önünde, missss.

Avlak harika, Avcı harika, Mücadele harika,Av harika ama ilk dakikada kokusu buram buram ciğerlere dolan o sucuklu yumurta neydi be kardeşim. Hala gözümün önünde, missss.
Çok teşekkür ediyorum abim, didime yolunuz düşerse borcum olsun inşallah. Belki keban da nasip olur kimbilir.

Balık mükemmel balık için tebrik ederim . Yanlız abi şuan gece 1 canım öyle bir sucuklu yumurta istedi ki anlatamam🙂

Balık mükemmel balık için tebrik ederim . Yanlız abi şuan gece 1 canım öyle bir sucuklu yumurta istedi ki anlatamam🙂
Tesekkur ederim daha iyileri sizlere rastgelsin.
Valla hakkınızı helal edin kardeşim. Eğer yolunuz Didime düşerse borcum olsun.

Kardeş 2 gün çok çabuk geçti keşke biraz daha kalabilseydin. Gerçi erken gitmen iyi oldu turnalar kurtuldu. 😛

Back