ABANT :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatih014
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fatih014

Aktif Üye
Tepki
159
Ödül
53
Dün yani 31.05.2015 günü Bolu Abant Gölü'ne balık tutmak için gittim.Elim boş döndüm.Hiç de alabilen yoktu.Polen mi,havalardan mı? Kaşık ile çalıştım.Sinek veya dip kullanmadım.

Usta işte ben de o balık yapmayışının sbeini öğrenmek istiyorum.Acaba niçin olabilir bu şekilde bir durum.

Gitmeden söylemiştim 🙂

Polenler dökülme yaptığında av vermiyorlar.

Usta şu da olabilir mi?Hava soğumadan önce börtü böcek suyun üstündeydi.Soğumasıyla hepsi suya düştü ve balıklar tıka basa doydu.Artık yeme isteksiz hale geldi 🙂))) (Çok manyak salladım ben de )

Balık olmayınca sebep bulmak kolay 🙂

Yeniçağa Gölüde balık tutuyoruz.Üstat Üstün abimiz var yanımızda.Solucan,mısır,hamur takıp deniyoruz.Onun oltalarında solucan takılıydı.Bir süre sonra yemleri yenilemek için çekti.Ama yemden eser yoktu. Bize dönerek "DEMİRE NE GELÜ" demesi kulaklarımdan hiç gitmiyor.Arkadaşlar arasında espri konusu oldu.Her atışta "demire ne gelü"esprisi patlıyor 🙂

Hamdi Bey bu şekilde balık avı süreci içinde unutulmayan sözleri ve unutulmayan maceraları değerlendirip birikte gülsek bizlere de malzeme olsa.Bazı kişiler kamışlara lakap takar ben gibi mesea.Sahtelere de kaşıklara da kısacası şu balıkla ilgili hoş anektotları paylaşabiliriz.

Hamdi Bey bu şekilde balık avı süreci içinde unutulmayan sözleri ve unutulmayan maceraları değerlendirip birikte gülsek bizlere de malzeme olsa.Bazı kişiler kamışlara lakap takar ben gibi mesea.Sahtelere de kaşıklara da kısacası şu balıkla ilgili hoş anektotları paylaşabiliriz.
Aslında haklısınız bir çok enteresan olay geliyor başımıza 🙂

Back