Satılık ABU GARCIA Salty Stage KR-X Seabass SXSS-982M Spin Kamışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uygr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Uygr

Aktif Üye
Tepki
249
Ödül
73
ABU GARCIA Salty Stage KR-X Seabass SXSS-982M
2 parça spin kamışı.
Toplam Boy : 290 Cm
Atar : 12 Gr - 40 Gr

Üst segment ve lüfer kofana levrek avları için ideal bir kamış.
Ürün 3-4 avda ancak kullanıldı.

Denizli'de elden teslim edilir, diğer şehirlere sağlam bir ambalaj içerisinde kargo yapacağım.
Sıfırı üç bin dörtyüz TL civarında fiyat var ama eskiden kalma kamışlar.
Tekrar yeniden gelse USD kurunun artması sebebiyle fiyatı çok daha yukarı diye tahmin ediyorum.

Not : Kamışın internetten alınmış olan 2 adet resmini ekledim.
O resimleri sadece bilgi amaçlı ve daha net görüntü olduğu için eklendi.

Fiyat : 2300TL

Kr-x (1).jpegKr-x (2).jpegKr-x (3).jpegKr-x (4).jpegKr-x (5).jpegKr-x (6).jpegKr-x (7).jpegKr-x (8).jpegKr-x (9).jpegKr-x (10).jpegKr-x (11).jpegKr-x (12).jpegKr-x (13).jpegKr-x (14).jpegKr-x (15).jpegKr-x (16).jpegKr-x (17).jpegKr-x (18).jpegKr-x (19).jpgKr-x (20).jpg

Son düzenleme:
Uygar 2 serisini de (882 ve 982) kullandığım ve gerçekten çok sevdiğim harika bir kamış. Yanlız düzeltmek istediğim bir bilgi var izninle. Her ne kadar üretici atar aralığını 12-40 olarak verse de , benim saha testlerimde kamış 8 gramdan itibaren yeterli erim ve hissiyata sahip .
Şu anda aynı serinin LSJ 15-50 modelini kullanıyorum oda 9 gramdan itibaren çalışıyor ??? Almayı düşünen arkadaşlar kamışı 8-36 plug 40 gr jig olarak değerlendirsin. Panic prey V2 135 i uçurmak için özellikle yapılmış bir model..

Son düzenleme:
Uygar 2 serisini de (882 ve 982) kullandığım ve gerçekten çok sevdiğim harika bir kamış. Yanlız düzeltmek istediğim bir bilgi var izninle. Her ne kadar üretici atar aralığını 12-40 olarak verse de , benim saha testlerimde kamış 8 gramdan itibaren yeterli erim ve hissiyata sahip .
Şu anda aynı serinin LSJ 15-50 modelini kullanıyorum oda 9 gramdan itibaren çalışıyor ??? Almayı düşünen arkadaşlar kamışı 8-36 plug 40 gr jig olarak değerlendirsin. Panic prey V2 135 i uçurmak için özellikle yapılmış ..

Akif abi ek açıklama ve desteğin için çok teşekkürler.
Seninle kofanaya gitmek nasip olmadı bu kamışla ona yanarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back