Satıldı Abugarcia Lrf Kamışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harbyteam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.

harbyteam

Daimi Üye
Tepki
1,357
Ödül
113
Merhaba,

Abugarcia xrossfield xrfs-802ml
2.44 uzunluk
108 gr. Ağırlık
2-24 gr. Atar

Kamışı bir kere kullanmak kısmet oldu. Fazlalık nedeniyle satılıktır. Hiç bir sorunu yoktur. Şehir dışına kargo yapılabilir ptt ile. Bazukası var. Diri bir lrf kamışıdır.
Fiyat: 700 TL (pazarlıksız fiyat belirttim) Rastgelsin,

Dosyalar

• Screenshot_20191209_161239.jpg
    Screenshot_20191209_161239.jpg
    31.8 KB · Okunma: 329
  • Screenshot_20191209_161301.jpg
    Screenshot_20191209_161301.jpg
    46.6 KB · Okunma: 331
  • Screenshot_20191209_161132.jpg
    Screenshot_20191209_161132.jpg
    22.6 KB · Okunma: 316
  • Screenshot_20191209_161148.jpg
    Screenshot_20191209_161148.jpg
    28.9 KB · Okunma: 331
  • Screenshot_20191209_161219.jpg
    Screenshot_20191209_161219.jpg
    24.1 KB · Okunma: 287
(link)

11.000 Yen fiyat + %20 vergi = 13.440 Yen = 720 TL.

Bu fiyatlandırmaya göre benden denilebilir.

(link)

Bravo..lambayi yakmişsin. Sana gönderim beleşse ve paypal hesabin varsa burdan getirtebilirsin. Ben bu urunu digitakadan aldim ve bana maliyeti ortada. Bugüne kadar onlarca ilanim var ve hiç bir zaman kar amaciyls burda ilan açmadim. Benimle derdin varsa numarsm 545 8686557. Ara konusalim

(link)

çok boş muhabbet yapmışsın.

bu kamışı buraya getirmeyi bırak bu atarda bu özelliklerde bu fiyata muadilini bulamazsın.

bu kamışı Ahmet dostum'a tavsiye eden benim , hiç kullanmadığından emin olabilirsiniz.Sadece bir kez test amaçlı su görmüş esnek ama dirayetli bir kamış.ahmet premium ekipmanla avlanan belkide burdaki en eski spincilerden birisidir , yedeğin yedeği bir kamış sırf evde yer kaplamasın , ihtiyacı olan da aldığı fiyattan risksiz kullansın diye burada paylaşmış.normalde zaten site dışarısında paylaşır ilanlarını ve asla üzerine fiyat da koymaz.ama böyle mesajlar atılınca kendisi yerine af dileyerek ben cevap yazma ihtiyacı hissettim.

kimsenin marka hakkında bilgisi yokken japonca çeviriler ve japon videolar üzerinden değerlendirip sipariş ediyoruz jdm kamışları.

abu garcia hakkında en ufak bilgiyi bırak distribütörü bile yokken risk alıp getirtiyoruz birçok ürünü ve ticari kaygı gütmeden.

ama sonra boş beleş herifin birisi çıkıp burda internetten bulduğu bir fiyat üzerinden ahkam kesiyor.

bakın ben burada aldığı fiyatın altında foruma bir katkısı olsun diye sattığı jdm kamışın hemen 1 hafta sonra 1.5 katına yine buradan ilana konduğunu gördüm.Ahmet gıkını bile çıkarmadı , üstelik kendi ilanının resimleri kullanılmasına rağmen.

ahmet kardeşimi üzeni ben de üzerim biline !

çok boş muhabbet yapmışsın.

bu kamışı buraya getirmeyi bırak bu atarda bu özelliklerde bu fiyata muadilini bulamazsın.

bu kamışı Ahmet dostum'a tavsiye eden benim , hiç kullanmadığından emin olabilirsiniz.Sadece bir kez test amaçlı su görmüş esnek ama dirayetli bir kamış.ahmet premium ekipmanla avlanan belkide burdaki en eski spincilerden birisidir , yedeğin yedeği bir kamış sırf evde yer kaplamasın , ihtiyacı olan da aldığı fiyattan risksiz kullansın diye burada paylaşmış.normalde zaten site dışarısında paylaşır ilanlarını ve asla üzerine fiyat da koymaz.ama böyle mesajlar atılınca kendisi yerine af dileyerek ben cevap yazma ihtiyacı hissettim.

kimsenin marka hakkında bilgisi yokken japonca çeviriler ve japon videolar üzerinden değerlendirip sipariş ediyoruz jdm kamışları.

abu garcia hakkında en ufak bilgiyi bırak distribütörü bile yokken risk alıp getirtiyoruz birçok ürünü ve ticari kaygı gütmeden.

ama sonra boş beleş herifin birisi çıkıp burda internetten bulduğu bir fiyat üzerinden ahkam kesiyor.

bakın ben burada aldığı fiyatın altında foruma bir katkısı olsun diye sattığı jdm kamışın hemen 1 hafta sonra 1.5 katına yine buradan ilana konduğunu gördüm.Ahmet gıkını bile çıkarmadı , üstelik kendi ilanının resimleri kullanılmasına rağmen.

ahmet kardeşimi üzeni ben de üzerim biline !

Hocam mahçup oldum gerçekten. Çok teşekkür ederim iyi düşüncelerin için. Arkadaşlar ön yargıyla yaklaşiyor olabilirler anlarim.. facebook gruplari maalesef işi bambaşka noktaya getirdi. Ama bu forumun güzelliği burada.. belli bir kontrol mekanizmasi var ve büyük çoğunluk da buna saygılı. Bunu ayırt ediyor olabilmesi lazımdı. Saygilar hocam 🙂

İlk defa böyle bir konuya müdahil oluyorum, konu Ahmet abi olunca kendimi tutamadım, (daha önce kendisiyle alis-verisim oldu) bana hediye et derseniz sizi kirmayacak bir insanı bu kadar kolay kırmayın...
Kardeşim inan alişverişimizi hatırlayamadim ama sözlerinin güzelliği için cok teşekkürler. İnan kendisi özelden ulaşsa yurtdisindan alınabilecek en uygun yöntemi tarif ederdim zaten. Ama burda bunlari açık açık yazmak doğru olmuyor. Bu işten ticaretiyle dürüst ekmek yiyen esnaflarimiz var. Kaldiki geçmişe göre her sey çok degisti. Çoğu zaman daha uyguna aliyoruz burdan Hamdi abi sağolsun 🙂 Artik sadece burda bulamadiğim ürünlere yöneliyorum.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back