çok boş muhabbet yapmışsın.
bu kamışı buraya getirmeyi bırak bu atarda bu özelliklerde bu fiyata muadilini bulamazsın.
bu kamışı Ahmet dostum'a tavsiye eden benim , hiç kullanmadığından emin olabilirsiniz.Sadece bir kez test amaçlı su görmüş esnek ama dirayetli bir kamış.ahmet premium ekipmanla avlanan belkide burdaki en eski spincilerden birisidir , yedeğin yedeği bir kamış sırf evde yer kaplamasın , ihtiyacı olan da aldığı fiyattan risksiz kullansın diye burada paylaşmış.normalde zaten site dışarısında paylaşır ilanlarını ve asla üzerine fiyat da koymaz.ama böyle mesajlar atılınca kendisi yerine af dileyerek ben cevap yazma ihtiyacı hissettim.
kimsenin marka hakkında bilgisi yokken japonca çeviriler ve japon videolar üzerinden değerlendirip sipariş ediyoruz jdm kamışları.
abu garcia hakkında en ufak bilgiyi bırak distribütörü bile yokken risk alıp getirtiyoruz birçok ürünü ve ticari kaygı gütmeden.
ama sonra boş beleş herifin birisi çıkıp burda internetten bulduğu bir fiyat üzerinden ahkam kesiyor.
bakın ben burada aldığı fiyatın altında foruma bir katkısı olsun diye sattığı jdm kamışın hemen 1 hafta sonra 1.5 katına yine buradan ilana konduğunu gördüm.Ahmet gıkını bile çıkarmadı , üstelik kendi ilanının resimleri kullanılmasına rağmen.
ahmet kardeşimi üzeni ben de üzerim biline !