Aç Bak ...! Kendi Oltanı Kendin Yap...

Ellerinize sağlık,faydalı ve güzel bir paylaşım olmuş.

Abi harbiden süper paylaşım. bende mantarlı dip takımı tasarlıyodum, çok işime yaradı bilgiler. Eline, emeğine sağlık

Harika bir paylaşım olmuş, eline sağlık Mehmet Abi. Arşivlenecek bir yazı ve görseller.

Geçen ay Karaköy'de karagöz alanları görünce bir takım da ben de olsun dedim, sordum anlayan birisine. Bir başladı, 4 kulaç beden olacak, 1 kulaç köstek, şurasına bundan tak ama yanlarına 2 tane bundan tak, stoperi böyle, kıstırması söyle olsun derken anlamadım bişey ama "tamam" dedim ve karagöz takımı muhabbetini de kapattım 😀

Bunlar hakikaten aç-bak-yap olmuş, tekrar eline sağlık abi

mehmet abicim benim kurşunlar yine takılıyor yine takılıyor tek iğneli gezer takım yaptım uzun süre durunca dalgalar sebebi ile illa bi kovuk bulup sıkışıyor en sevmediğim iş deniz kurşun bırakmak bu ara en çok yaptığım işe dönüştü 🙁80 gr a kadar çıkarttım olmadı 20 gr denedim olmadı klasik takım yaptım oda olmadı
yar bana bi çareee 😀 çok güzel meralar buldum ama olta kurtaramıyorum minekop karagöz avları da yapmak istiyorum

Kolay anlaşılır, görsel ve avcı bu takımları paylaştığınız için Teşekkür ederim ,
bu takımlara dadanıp ta kaçabilecek balık olacağını sanmıyorum. rastgelsin.

Back