Slm Hakan sen geçen gün kefal için pay açmıştın değil mi , bu tatlı su kefali değil, deniz kefali mi acaba ona tam emin olamadım ama sanki deniz balğına benziyor.Açıkçası yaygın bir balık galiba da ben türünü bilmiyorum. Pek fazla bilgim yok maalesef :/ Bu balığın türünü ve avlanma yöntemleri hakkında bilgi verebilecek var mı acaba 111939 dosyayı görüntüle
Evet hocam kefal için açmıştım. Orda saçma ile tuttuğumuz balığın fotoğrafını buldum geçmiş fotolara bakarken sorayım dedim. Ekmek ile de tutamadik gelmedi maalesef 4 kişi gittik ne kadar denediysek olmadı boş döndük :/Slm Hakan sen geçen gün kefal için pay açmıştın değil mi , bu tatlı su kefali değil, deniz kefali mi acaba ona tam emin olamadım ama sanki deniz balğına benziyor.
Bu balık akarsu ile denizin birleştiği yerde mi oluyor birde bölge neresi tam olarak.Evet hocam kefal için açmıştım. Orda saçma ile tuttuğumuz balığın fotoğrafını buldum geçmiş fotolara bakarken sorayım dedim. Ekmek ile de tutamadik gelmedi maalesef 4 kişi gittik ne kadar denediysek olmadı boş döndük :/
Evet hocam akarsu ile denizin birleştiği kısım da. Bölge Karadeniz de. Ordu ilindeBu balık akarsu ile denizin birleştiği yerde mi oluyor birde bölge neresi tam olarak.
Bu balığın tatlı su balığı olmadığı kesin de , ben deniz balıklarını fazla tanımıyorum kimse de yazmadığına göre her halde bilenen bir tür değil ya da deniz kefalin değişik bir türü.Evet hocam akarsu ile denizin birleştiği kısım da. Bölge Karadeniz de. Ordu ilinde
Evet kimse yazmadı. Ben bu balığı herhalde saçma haricinde tutamicam gibi gözüküyor. Saçma atmak için derinlik iyi ama çok pis bazı yerleri balçık gibi kısımları da var bu yüzden saçma atmak istemiyorum. Neyse teşekkürler hocamBu balığın tatlı su balığı olmadığı kesin de , ben deniz balıklarını fazla tanımıyorum kimse de yazmadığına göre her halde bilenen bir tür değil ya da deniz kefalin değişik bir türü.
Senin saçma dediğin nasıl bir teknik Hakan ilk defa duydum da.Evet kimse yazmadı. Ben bu balığı herhalde saçma haricinde tutamicam gibi gözüküyor. Saçma atmak için derinlik iyi ama çok pis bazı yerleri balçık gibi kısımları da var bu yüzden saçma atmak istemiyorum. Neyse teşekkürler hocam
Hocam bildiğimiz saçma olta ile vs ilgili değil ağ atıyorum suya çekiyorum. Taşlı olan omuza atıp fırlatılıyo atılan alandaki balığı topluyo. Siz herhalde teknik ya da takım ismi falan zannettinizSenin saçma dediğin nasıl bir teknik Hakan ilk defa duydum da.