Acil Eldiven

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mohac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mohac

Daimi Üye
Tepki
745
Ödül
103
Arkadaşlar malum kış geldi artık spin avında kullanmak için elimi üşütmeyecek bir eldivene ihtiyaç duymaya başladım. Dükkanlarda incelediğim eldivenler soğuğa karşı yetersiz koruma sağlamıyor. Sizden isteğim soğuk havalarda kullanıp memnun kaldığınız spin avına uygun eldiven varsa marka model yazarsanız çok sevinirim. Trofeleriniz bol olsun.

Ben de aynı konudan müzdarip olduğumdan Aliexpress'ten Seaknight markasının şu eldivenini aldım. Gayet sıcak tutuyor, terletmiyor da. Ancak boyutlar beklenenden küçük gelebiliyor. Bir beden büyük almanızda fayda var.

(link)

Ben de aynı konudan müzdarip olduğumdan Aliexpress'ten Seaknight markasının şu eldivenini aldım. Gayet sıcak tutuyor, terletmiyor da. Ancak boyutlar beklenenden küçük gelebiliyor. Bir beden büyük almanızda fayda var.

(link)
Çinliler küçük yapılı olduğu için ürünleri hep büyük almak gerekiyor 🙂

(link)

Görsel olarak çok iyi umarım kalitesi de iyidir..

Piyasadaki çoğu eldiveni denedim. Özellikle remixonunki çok iyi dedim ancak dikişleri inanılmaz dar ve can yakıyor. Aliexpressi tercih ettim owner marka ve çok memnunum. Eminim tr.de olsa 200tl isterlerdi bu eldivene. L beden cuk oturuyor
TRY 48.55 15%OFF | Owner Anti-slip Fishing Gloves anti-cut with Imported sheepskin fingerless fishing gloves with cut three
(link)

Dechatlonda av ve dalış için 2 farklı neopren eldiven gördüm,ikisi de 3 mm idi.Av için olanın parmak çıkacağı delik vardı cırt cırt ile tutuyordu.İkisinin de fiyatı 70 tl olması lazım,mümkünse mağazaya gidip inceleyin.

Piyasadaki çoğu eldiveni denedim. Özellikle remixonunki çok iyi dedim ancak dikişleri inanılmaz dar ve can yakıyor. Aliexpressi tercih ettim owner marka ve çok memnunum. Eminim tr.de olsa 200tl isterlerdi bu eldivene. L beden cuk oturuyor
TRY 48.55 15%OFF | Owner Anti-slip Fishing Gloves anti-cut with Imported sheepskin fingerless fishing gloves with cut three
(link)

Siz hangi beden kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Large bedenini kullanıyorum, sorun yaşamadım. M, L ve XL seçenekleri mevcut. Ayrıca renk seçeneği de mevcut.

(link)

(link)

Back