Acil yardım...!!!

kaşık/sahte suya düştükten sonra ve sarmaya başlamadan önce kamışı yukarı ve geri çekerek ip gerginleşene dek boşluğu alın daha sonra ipi gergin vaziyette sarmaya başlayın. alışana kadar 5 6 atımda bir boşluğu alınmış ipi kamış ucu havada sıkıca sarın. su üstü sahteler kullanıyorsanız 10 15 atımda bir kamışın üst sınırına yakın ağırlıkta bir kaşık ile uzun bir atış yaparak hızlı sarım yapın. sıkı sarım ip kuşgözünü azaltacaktır. ayrıca ip karıştığında ipi iki ucundan çekmek yerine yuvarlak yan düğünleri gevşeterek kolayca çözebilirsiniz.
Yorumunuz için tşk ederim çok açıklayıcı oldu ben tabiki bu dediklerinizin hiç birini yapmıyorum atıyorum direk sarıyorum bide spin atan arkadaşları seyretdim neden dir diye makinalarında benm kadar ip yoktu ben çok sarmışım diye düşünüp onuda biraz boşaltdım

Makina misina ile tam dolumu. Rüzgara karşımı attın mşsinayı ne zaman bıraktın surf gibi atıp bekledinmi sahte suyu düşünce hemen boşluğunu aldınmı
Abicim makina misina ile tam doluydu rüzgar yoktu sahteyi atdıktan sonra hemen sarım yaptım boşluğunu almadım

Makine kafasına fazla ip sarmış olabilirsin. Ayrıca Atış yaptıktan sonra mandalı kapatıp, kamışı yana doğru yeterli şekilde çekip, boşluğunu almak gerekir. Bence öncelikle fazla ip sarmış mısın ona bak.

Back