ADALAR BÖLGESİ TEKNE İLE BALIK AVI ORGANİZASYONU 27.10.2013

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Melih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Kötü bir planlama
29 Ekim e denk geliyor ve 4 gün tatil var
çoğu insan 4 günü uzak meralarda geçiricek benim gibi
Sivrice de olacağım için o tarihte , uzun zamandır beklediğimiz organizasyondan eksik kalıcaz...geçmiş olsun...

Bende 27-Ekimde sivricede olacağım için, katılımcı arkadaşlara şimdiden rasgele,iyi eğlenceler bol trofeli avlar dilerim.

Ramazan abi görüşelim o zaman..Kabile Motel'de olacağız....

Arkadaşlar ben katılmak isterim 2 kasımda bir sınvaım var ve öncesinde keyifli olur benim için ama küçükçekmeceden bostancıya gelmem nasıl olur bilemiyorum. En kolay ulaşım için tarif verebilirmisiniz.

Arkadaşlar ben katılmak isterim 2 kasımda bir sınvaım var ve öncesinde keyifli olur benim için ama küçükçekmeceden bostancıya gelmem nasıl olur bilemiyorum. En kolay ulaşım için tarif verebilirmisiniz.

Selam en kolay şöyle olur. Metrobüse atla, söğütlüçeşme son durakta in. Ordan Bostancı dolmuşları nereden kalkıyor diye sor onlara bin iskelede in.

1. Seçenek Metrobüs İle Kadıköy Yapıp Evlendirme Dairesinin Oradan Otobüs Yada Minibüs

2. Seçenek Bakırköy Deniz Otobüsleri - Kadıköyden Sahil Dolmuşları

3. Seçenek Eminönü - Kadıköy / Sonrasında Bostancı Arabaları

ilk sayfada adımı okudum 🙂 inşallah keyifli bir organizasyon olur...

nasılsa o zamana kadar lüfer marmaraya girmiş olur 🙂
bildigimiz takımlarla show yaparız...

dip not: birbirimizi tanımadıgımız arkadaşlarla tanışma fırsatımız olur...

Selam en kolay şöyle olur. Metrobüse atla, söğütlüçeşme son durakta in. Ordan Bostancı dolmuşları nereden kalkıyor diye sor onlara bin iskelede in.

Arkadaşın Biride Teknesi İle Eşlik Eder Bize 😀

ilk sayfada adımı okudum 🙂 inşallah keyifli bir organizasyon olur...

nasılsa o zamana kadar lüfer marmaraya girmiş olur 🙂
bildigimiz takımlarla show yaparız...

dip not: birbirimizi tanımadıgımız arkadaşlarla tanışma fırsatımız olur...

İnşallah Güzel Balıklar Alacağız 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back