Adana'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vodıl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoş geldiniz, Keyifli forumlar dilerim.
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
inşAllah her zaman atacağım bol bol.
Hoş geldiniz Mehmet bey ,
Keyfili forumlar , güzel ve kalıcı paylaşımlar dilerim.
Rast gelsin
Teşekkür ederim. burası çok aktif ve bol cevapların olduğu bir platform.. Her daim artık birlikte oluruz umarım

Bir kaç forum sitesini takip ediyordum. Buraya rast geldim. Çok aktif olduğu için dikkatimi çekti.
Arkadaşlarımla 2 haftada bir stres atmak için artık balığa çıkıyoruz. Buradan öğrendiklerimle daha verimli bir balık avına geçiş yapacağımızı düşünüyorum.

Herkese selamlar..

Not: Çoğunlukla tuttuğumuz balıkları zarar görmezlerse suya geri bırakıyoruz. Farklı ama hoş bulduklarımızı da midemize bırakıyoruz 🙂

Hoşgeldiniz,
Gönlünüze göre avlarınız ve forumunuz olur inşallah

Avlarınızda başarılar,
Notta yazan 👍👍👍👍
Trofeleriniz bol olsun

Hoşgeldiniz,
Gönlünüze göre avlarınız ve forumunuz olur inşallah

Avlarınızda başarılar,
Notta yazan 👍👍👍👍
Trofeleriniz bol olsun

Hoş geldiniz.

Hoş geldin Mehmet

Hoşgeldiniz Mehmet Bey.Keyifli forumlar

Adanada nerelerde avlanıyorsunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoşgeldin iyi formlar

Hoşgeldin abi

Çok teşekkür ederim. Hoş bulduk. Vallahi Adana'dan arkadaşları görmek ayrı olarak mutlu etti beni. Hatta biraz zaman sonrasında program yapabilirsek Adana'dan arkadaşlarla mükemmel olur.

Merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyordum tuttuğunuz o güzel balıkları görünce dayanamadım en sonunda kayıt oldum. Olta balıkçılığına yeni başlıyorum spin oltada başlamak istedim. Henüz bi ekipmanım yok. Bugün shimano vengeance bx 270m 10-30 atarlı bi kamışa baktım 250 tl. Alıp almamakta kararsız kaldım hem bi selam vereyim hemde bi fikrinizi alayım dedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler rastgele.

Back