Ağabeyler kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var

Berk Balikci

Yeni Üye
Tepki
3
Ödül
5
Ağabeylerim selamünaleyküm hayatımda daha önce hiç balık tutmadım. Piyasadaki hazır setlerede balıkçılar tarıfından dandik daha ucuza daha iyisi kurulur gibi yorumlar aldım. Bu sebepden ötürü kafam çok karışık. Sizler gibi usta balıkçıların yardımına ihtiyacım var. Bütçem MAX en çok zorlarsam 1500 tl çıkar balığa göre mi ne oluyormuş galiba açıkça pek bir fikirim yok Aydın'ın Didim ilçesinde balık tutacağım genelde buradada araştırdığım kadarı ile Çipura, Levrek, Lüfer gibi balıklar varmış bunlarda galiba ağır balıklar oluyor. Hedef balık bunlar gibi ama Didim de daha önce tutan varsa bilir o zaten sizden ricam bütçem uygun yem ile beraber olta seti önerisidir. Didim de bir ağabey bana bölge balıkçıları daha iyi bilir demişti onlara git demişti. Doğrumudur şuan kısa süreliğine Antalya konyaaltındayım buraya çok yakın Ünlü Youtuber Balık Günlükleri'nin dükkanı var acaba gitsem daha mı iyidir didim bölge balıkçılarından anlayacağınız kafam karışık yardımınızı beklerim. (lütfen)

Levrek ve lüfer için spin takım olarak Okuma'nın alt serilerinden( Okuma wave power 2.44 kamiş (820 TL)+ okuma alaris 30( 1030 TL ) olan takım bile sahte yem, misina v.b. hariç 1500 TL'yi geçiyor. Bütçeyi arttırmak mümkün ise daha iyi setlere bakmanızı öneririm. Dükkanı da gezerek fiyatlar, kullanılan sahte yemler v.b. hakkında daha iyi fikir sahibi olursunuz.

Son düzenleme:
Hoş geldin kaan berk
(link)
Bu linkteki arkadaşımız Didim'de avlanıyor. Bir çok av paylaşımı var. Av paylaşımlarında takım ve olta hazırlama bilgileri de var.
Önce o videoları izleyerek başla.
1500 liraya seni uzun zaman götürecek bir takım yapmak mümkün olmayabilir belki ama başlangıç için uygun bir şeyler de bulunabilir.

Balık Günlükleri dükkanı muhtemelen bizim çok eski üyelerimizden Savaş Dursun'un dükkanıdır.
Sürekli avda olduğu için kendine denk gelebilir misin bilemem ama çok deneyimli ve bilgili biri olduğu muhakkak. Sana çok şey anlatabilir, tavsiyeler verebilir ama hiç bilmeyen biri için bu tecrübeler pek önemli sayılmaz. İş işde öğrenilir. Yani av yaparken.

(link) Peki bu indirimdeymiş alınır mı? "Yemli çipura, kefal, levrek avcılığında kullanabilirsiniz." yazılmış ama kaç kiloya kadar falan yazılmamış

Merhaba berk bende senin gibi yeni başlayanlardanım .Bende başta bütçe ile ilgili sorun yaşadım çoğu kişi o bütçelere alma elinde kalır vs vs diyip beni soğuttular lakin umursamayıp bu modelleri aldım ; (link)

Bu kamışın 210 luğu vardı şuan stok ta yok birde şu makinanın 4000 lik modelini aldım ; (link)

Kamış beni 1 yıl götürdü sonra ucu kırıldı lakin kırılan kısmı diğer halkaya kadar kesip yinede kullanıyorum.
Makina ise türkiyede bende 1k altına bunun gibi iyi bir makina yok çinden geliyor diye önyargılı olma 10000 den fazla satış yapıp bu kadar iyi puan almış olması güven versin sana .Diyeceklerim bu kadar geri kalan misinadır sahtedir onları makina ve kamış aldıktan sonra

Ağabey sağ ol yardımların için. Son olarak sana bir şey sormak istiyorum. Şuan bu devirde benim gibi bir acemiyi üzmeyecek Çipura, Levrek, Lüfer gibi balıkları tutabileceğim bir olta için en az cebimden ne kadar çıkması lazım ve rica etsem almam gerekenleri de söyleyebilir misin?

Muhammet çok sağ ol yanıtın için fakat Çin'den Didime çok uzun sürer ya makinenin gelmesi

Back