Ağlar boş,paraketeler verimsiz,peki nasıl oluyor bu iş.

abi bi sorum olacak şuan Ayvacıktayım at çek avcılıgı merakımı cezbetti set aldım sahteler aldım bir iki denemem oldu ama nafile elde var 0 🙂 Assosta iskelede varmıdır levrek acaba? yardımcı olursan çok sevinirim. teşekkürler

Assos antik liman bölgesinde mendireğin her iki yanından atçek yapabilirsin.Aslında bu mevsim liman içi ve çevresi levrek atceğiiçin uygun.Ancak ne yazıkki havalar levrek havası değil.

Buraları denemende fayda var.

Assos antik liman bölgesinde mendireğin her iki yanından atçek yapabilirsin.Aslında bu mevsim liman içi ve çevresi levrek atceğiiçin uygun.Ancak ne yazıkki havalar levrek havası değil.

Buraları denemende fayda var.

çok teşekkürler vedat abi inşallah haftasonuna kadar bi levrek havası yakalarız. 🙂

Vedat abi, öncelikle bu güzel avlarının her daim bereketli ve bol trofeli geçmesini dilerim.
Raporun ise zaten harika ona diyecek tek sözümüz bizimle paylaştığın için teşekkür etmek olur.
Senin youtube dahil bir çok videolardan seyrettim ve kısmetse seninle tanışmayı çok istiyorum, inşallah bir organizasyonda bizlerle birlikte olur ve tecrübelerin ile hoş muhabbettinden istifade etmek isterim. Belki kim bilir bir gün kapını çalar bir bardak çayına talip olada bilirim 🙂

çok güzel anlatmışsın vedat abi sağolasın tutmuş olduğunuz balıklarda cabası maşallah abime

abicim süpersin ne diyim başka.balıkların hiç şansı yok takımlarının karşısında.her daim avların bereketli olsun.saygılar.sevgiler abicim.

Tebrikler Vedat Bey. Bilgi, tecrübe ve sonucunu görüyoruz burada. Avlarınız daim olsun. Rastgele.

Back