Ahşap Oyuncak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan budun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrikler emeğinize sağlık. Her biri göz nuru. 👍

tebrikler mükemmel bir çalışma elnize sağlık...

Vay bee.helâl olsun.

Tebrikler emeğinize sağlık. Her biri göz nuru. 👍

Süper olmuş. Elinize emeğinize sağlık.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Balıksız bir sezonda boş vakitlerimi değerlendiriyorum. Bazen hediye, bazende isteyen olursa satıyorum.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yeni model kamyonum. Ara ara çalışarak nihayet bitti. Belki bir iki ekleme yaparım ,yakıt deposu ,çamurluk v.s . Değerlendirmeye açık eksik veya farklı düşünceleriniz benim için değerlidir arkadaşlar.

k1.jpg k3.jpg k2.jpg k4.jpg k6.jpg

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Harika olmuş gerçekten tebrik ederim 🙂

Tekne yapmıyorsunuz sanırım? Yaparsanız bir tane isterim 🙂

tebrik ederim. çok hoş bir hobi. insanın birşeyler yapabilmesi, üretebilmesi çok keyif verici. araba için küçük ledler ile far stop sinyal ışıkları olsa çok hoş olabilir.

Yeni model kamyonum. Ara ara çalışarak nihayet bitti. Belki bir iki ekleme yaparım ,yakıt deposu ,çamurluk v.s . Değerlendirmeye açık eksik veya farklı düşünceleriniz benim için değerlidir arkadaşlar.

103778 dosyayı görüntüle103779 dosyayı görüntüle
103780 dosyayı görüntüle103781 dosyayı görüntüle103782 dosyayı görüntüle103783 dosyayı görüntüle

her şeyiyle çok güzel. elinize emeğinize sağlık.
geliştirme açısından sizin sormanıza istinaden yazıyorum. ama tabii maksadı aşan bir çalışma olur diyebilirsiniz. kamyonun altına ekleyebileceğiniz bir pil yuvası ve açma kapama anahtarı ile far ve stop lambası hatta araç içi aydınlatma yapılabilir. cam veya cam benzeri şeffaf bir madde ile araca cam düşünülebilir. ( sizin için farklı bir bakış açısı olmayacaksa tabii )
yinede çok güzel bir uğraş. çalışmalarınız başarılı. TEBRİKLER..

Back