Timsah
Aktif Üye
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
osman kaptanin teknesi degilmi o ? bereketli guzel av olmus devami da gelir ins
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
tekne turu bana göre değişmiş anlamış oldum.Osman kaptan ve oğlu çok ilgili ve işinin ehli insanlar,tura çıkacak arkadaşlara tavsiye ederim.Osman kaptan değil. Koltuğa bakarsak Cumhur kaptanın teknesi gibi.osman kaptanin teknesi degilmi o ? bereketli guzel av olmus devami da gelir ins
Osman Kaptanın meralari verimsizlesti. Son 6-8 aydır düzgün bir av olmadı ne yazık ki.Çarşamba günü bizde Osman kaptanla yola çıktık.Mercan hevesliye tura çıktık ama pek verimli geçmedi.Zaten mide bılantasından maalesef 12 saatte 2 saat zar zor olta atabildimtekne turu bana göre değişmiş anlamış oldum.Osman kaptan ve oğlu çok ilgili ve işinin ehli insanlar,tura çıkacak arkadaşlara tavsiye ederim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Taze yada dondurulmuş çimçim pek iş yapmıyor. Yine en mantiklisi tuzlanmis çimçim vb. Yada mamun...Tekne neysede yeme verilen paraya yazık arkadaşlar.Tek kutu yetmez felan dedi malzemeci arkadaş bizde 2 kutu çim çim aldık.30 lira ikisi.Normalde 2 kutu en fazla 5-6 lira para eder.Didime giderken yanında getirdiğim tuzlanmış sülünes daha verimliydi ve 4 gün yetti.15 lira dediği şey bildiğiniz karides.250 gram yok içinde
Sent from my iPhone using Tapatalk