Aklımdaki Takım Sizce Uygunmudur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ragga38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba;
bende sizin gibi hafif, pratik ve istavrit yakalamaktan zevk alabilmek için kurmuş olduğum takım

(link)

(link)

makine göründüğü kadar büyük değil

durgun havalarda 35 gr ile balık kıyıldığında zevk veren bir takım.

ayrıca çok acemi biriyim yanlış yönlendirmek istemem Bursa dan selamlar

Merhaba;
bende sizin gibi hafif, pratik ve istavrit yakalamaktan zevk alabilmek için kurmuş olduğum takım

(link)

(link)

Evet hafif iyi duruyor iki parçalı sanırım ben teleskopik tercih ediyorum taşıma açısından iyi avlar dilerim

Merhaba;

(link)

(link)

Hocam kısmetse yazdığım takımı haftaya alacağım misina olarak kaç mm sardın makinaya
Ben 0,20 düşünüyorum

Alper kurduğun takım amacına yönelik olarak gayet güzel. Misina konusunda kalınlıktan ziyade kalite en önemli faktör. Kalitesiz ve sert bir misina bütün takım zevkini törpüler. Benim tavsiyem fiyat performans olarak bulabilirsen DAMYL TECTAN SUPERIOR 0.23 olurdu. Bu arada kısa köstekli özel takım yaparak 8 li çapari kullanmanı tavsiye ederim.

Daiwa Crossfire SL 330 var bir de. 330cm, 79cm kapalı boy, 195gr ağırlık,15-60gr atar aralığı.

Alper bey; mesajı yeni gördüm kusura bakmayın

Kamış teleskopik, ama kapalı boyu biraz uzun ve ucunda gezer halkaları var 2 adet; bu özelliklerde uzak atış yapmak için faydalı sanırım:islik::islik:
ben arada at-çek yaparım diye fluorocarbon kaplama misina tercih ettim,
misine ne kadar ince o kadar uzak atış yapılır diye genelde ince misina aldım ama tam olarak verimli kullanamadım,
bence 0.20 ince kalır makinede benim kullandığım (hiç araştırmamda) av bayisinden aldığım misina
(link)

Alper kurduğun takım amacına yönelik olarak gayet güzel. Misina konusunda kalınlıktan ziyade kalite en önemli faktör. Kalitesiz ve sert bir misina bütün takım zevkini törpüler. Benim tavsiyem fiyat performans olarak bulabilirsen DAMYL TECTAN SUPERIOR 0.23 olurdu. Bu arada kısa köstekli özel takım yaparak 8 li çapari kullanmanı tavsiye ederim.

Evet misina kalitesini atlamışım onuda araştırıp öyle hareket edeceğim

Back