Aksiyon Kamerası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kaanküda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi akşamlar. Bütçenize göre ikinci el temiz bir GoPro Hero 5 bulabilirsiniz. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. GoPro Hero 5 ile çekilmiş av günlüğü.

bütçeniz kısıtlıysa eken h9r ile başlayabilirsiniz yorumlar çok olumlu.

@Melih Peker Katılıyorum. Ben de motor için almıştım. 1-2 kez deneme şansım oldu. Tüm kutu içerikleri ile beraber dolar uçmazken 200-250 TL gibi bir fiyata gelmişti Aliexpress ten. 720P de tatmin edici bir görüntü sunuyor.

Iyi aksamlar iyi forumlar

Evet abiler uzun araştırmalar sonucunda kafama yatan ve bütçeme uygun bulduğum decathlondan G-EYE 900 ROCKRIDER almış bulunmaktayım deneme fırsatım olmadı bir de sd kart almam gerekiyor kisa zamanda cekim yapip szlerle paylasmak istiyorum iyi aksamlar

Iyi aksamlar iyi forumlar

Evet abiler uzun araştırmalar sonucunda kafama yatan ve bütçeme uygun bulduğum decathlondan G-EYE 900 ROCKRIDER almış bulunmaktayım deneme fırsatım olmadı bir de sd kart almam gerekiyor kisa zamanda cekim yapip szlerle paylasmak istiyorum iyi aksamlar

Hayırlı olsun . Güzel hatıralar bıraksın 🙂

Aksiyon kamerasi konusunda bu sektorun basi goprodur. Tabi dolari bahane edip fiyatlari 1200-1600 araligindan 3000 uzerine cikinca almak sorun haline geldi. Ben zamaninda almistim.
Modeli 4-5-6 fark etmez hepsi de sorunsuz cihazlar. Ben gayet memnunum. Yedek pil ve uzaktan kumandasini falan takim haline getirtim. Bi kere alicam derseniz kaliteden vazgecmeyin derim

Zaten başlangıç seviyesi için düşük bir modelle başlayıp niyetim Allah izin verirse ileride gopro almak

Back