katilhamsi
Daimi Üye
Azman olmuş bunlar, maşallah, aklıma kayıp balık Nemo geldi 🙂
Aslına bakarsanız bende sırf internette okuduklarımdan dolayı 1-2 yıl geciktirdim bu sistemi kurmayı, (yüksek maliyet ve korkutmalar)@bestofwesd ne yalan söyleyeyim, ilk yazdığınızda projenin başarılı olamayacağı konusunda emindim. Koku ve toplu ölümlerle sonuçlanacağı hususunda beklentim vardı. Ancak hem canlılar sağlam ve su şartlarına dayanıklıymış hem de siz özenle bakınca ortaya değişik bir bir akvaryum çıktı. Yıllarca yüksek maliyetli sistemlerle boşuna uğraşmışım. Umarım bu şekilde devam eder. takipteyiz.
Dostum benim arkadas huseyinin videosunu bulmussun. Bunun hayati tamamen denizden ibaret. Kendisi de gemilerde calisiyor. Spine gideriz beraber. Youtube kanalina bakarsaniz baya bilgi bulursunuz.Şöyle bir video var.
evet seyretmiştim o videoyuDostum benim arkadas huseyinin videosunu bulmussun. Bunun hayati tamamen denizden ibaret. Kendisi de gemilerde calisiyor. Spine gideriz beraber. Youtube kanalina bakarsaniz baya bilgi bulursunuz.
valla tamda ben fotoları hazırlıyordum 🙂 , az sonra geliyor....Merhaba,
Güncel video,foto yokmu...Takipteyiz 👍
isim babası olabilirsiniz 🙂 ben ad koymuyorum yem yaparken kıyamam diye 🙂Şu kocaman olanın adı var mı?